Přejít na obsah

Olafson

Členové
  • Příspěvky

    21
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Olafson

  1. Hodinky super a velikost...v té pozici kde je máš na ruce v okamžiku fota sedí jak hrnec na zadek. Nesjíždějí Ti k zápěstí?
  2. Ty vypadají hodně dobře, mají koule.
  3. Počkej Cartmene, vážně se Ti líbí? Mě ty hodinky přijdou takové nemastné, neslané. Pokud je to Tvůj šálek kávy, tak super. Já jen abys nevybíral pod tlakem automatů za 15k. S baterkou uvnitř se Ti otevře mnohem více možností a nebude to krok vedle. Ty Tissoty fakt dají 15 s za den?
  4. Nad 40 mm jsou i Bulovy Lunar Pilot (45 mm). Za cenu kolem 15 k to je super muzika. https://www.helveti.cz/bulova-96b251-special-edition-lunar-pilot-chronograph-watch?gclid=Cj0KCQiAm4TyBRDgARIsAOU75sqchNLLXMWiIV4agnP4TKegzMbb_fxO-QRNKdva81aQkTEXmMLJON0aAjh5EALw_wcB
  5. Závidím vám, že na ty hodinky máte pracky. 45 mm je na mě moc. Kdyby udělali 40, nebo 42 mm model, myslím, že by to byl trhák.
  6. Tak to je poklad. Ten medvěd je skvělý!
  7. Diky Kluk jako buk, radost dělají nesmírnou. Jaké Orisky jsi měl?
  8. Doktor říkal jednu sklenku denně. Odesláno z mého Redmi 5 Plus pomocí Tapatalk
  9. Po dlouhých peripetiích vše klaplo. Původně jsem měl v merku modré 65. Ale dlouhé vyčkávání s celkem třemi prodejci z Chrona nikam nevedlo. Všichni tři vedli modré 65ky jako zboží na skladě, ale opak byl pravdou. Tak jsem koukl, jestli bych se nezamiloval i do jiného modelu a bum bác, potkal jsem zelené Aquisy se skvělou velikostí 39,5 mm. A od prvního pohledu do krabičky jsem věděl, že jsem udělal dobře. Jsou bombovní. Moc se povedl kaučukový řemínek, který se zužuje ke sponě. Detaily na sponě potěší. Uvnitř je automat, technologie od pana A.L. Perreleta z roku 1770, v provedení od Sellity. A zelená barva je fakt radost. Na sluníčku to jsou vyloženě radovánky. Snad s nimi můžu k vám do klubu Orisáků
  10. Ten broušený cifr se jim povedl. I výběr odstínu zelené je peckovní.
  11. Jestli sneseš tu podobu Ocean One se Submarinery, tak to bude dobrý kauf. Napadly mě ještě Davosy Vintage Diver.
  12. Olafson

    International warranty

    Tak chybička na mé straně, mám jen záruku od prodejce, který není na ofiko stránkách ORISu. Včera jsem to spěšně kontroloval a spletl jsem se.
  13. Olafson

    International warranty

    Tak v tom případě je oražená.
  14. Olafson

    International warranty

    Já kupoval přes Chrono 24 v Německu a mám garanční kartu od obchodníka. Koukal jsem na stránky Orisu a je to autorizovaný prodejce. Co přesně znamená "oražená"? Došly mi teprve včera, dneska nebo zítra je zkusím nafotit.
  15. Krásný jsou. Mám slabost pro takto dělenou lunetu. A ty elektronky jsou dobře kyber-punk. Ty bych si dokázal představit doma.
  16. Vau masakr. Ta žlutá tomu dává peckovní jiskru. A ta modrá barva je prostě magická. Gratuluji, nádherný stroj. Kolik váží?
  17. Možná se bude líbit Timex? https://www.hodinky.cz/hodinky/timex-youth-tw7c09900b.html
  18. Modré šedesát pětky jsou famózní. Dlouhou dobu jsem vybíral hodinky, pak jsem si řekl, že je nepotřebuji, nakonec že je potřebuji a tak to šlo dokola. Nakonec jsem neodolal a jsou na cestě Orisky (ještě mě k sobě táhly Yema Superman). A po včerejším a dnešním procházení zdejších fotografií si připadám jako sáňky v létě jak se těším. Díky za fotky pánové, brzy, jestli půjde vše hladce, přidám taky pár fotek.
×
×
  • Vytvořit...