Přejít na obsah

Radis09

Členové_50
  • Příspěvky

    60
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Fanoušek značky
    Tudor,Breitling,Omega,IWC

Návštěvy profilu

675 zobrazení profilu

Radis09's Achievements

Kandidát závislosti

Kandidát závislosti (5/8)

  1. Přesně! Když sem jako děcko chodil do jednoty mlýt malý pytlík kafe pro rodiče… ta vůně a atmosféra malýho krámu na vsi.. Co udělá obyčejná fotka
  2. Nenabídne někdo slavný tisícovky v černé nebo modré barvě? Stav bych chtěl co nejlepší a balení být nemusí. Klidně můžu nabídnout i něco do výměny ale nemusí být. Děkuju!
  3. Neměl by někdo naprodej burgundy klidně ještě s ETou?
  4. Zdravím Vás, jdu si pro radu... Do teď jsme měli obyč kávu jelikož jsme jeli jen mokka (z Grizly arabica 1kg za 350,-) při přechodu na páku byla kyselejší a možná díky množství se to srovnalo a pak celkem cajk. Teď jsme nahodili (chtěli jsme polepšit) Nikaragua San Juan del Río Coco (coffeespot 1kg 599,- taky arabica) tak je fakt šíleně kyselá a to by měla být takřka bez acidity. Když jsem na mlýnku přidal (jemněji) tak to skoro neteklo, když naopak tak zas teklo hodně ale byla méně kyselá. Extrakce trvala třeba 15sek. S množstvím sem si taky pohrával (miska 14g) dřív jsem dával 15g a sedělo to parádně, teď +-1g a bez úspěchu. Nejsem v tom tak zběhlý a rád bych vás poprosil, kterým směrem bych se měl vydat a co zkoušet. Rancilio silvia PID (bunacafé) čístá, drží 9bar. Ascaso I-steel - melu někde na stupni 5,75\10. Při mletí za 10sek sem někde kolem 11-12g. Precizní miska la marzocco 14g.
  5. Tak to mám úplně stejně. Víkendy si fakt užiju ale přes týden jen odpoledne.. Moka mě nějak přestala bavit ale třeba je to jen chvilková záležitost jelikož páku máme jen chvíli a to kafe je prostě jinde Chvíli trvalo než jsme to vyladili a od té doby si občas v kavárně řeknem - Jako vážně chcou za tohle peníze?
  6. Vytáhnem že šuplíku i něco ze starší produkce?
  7. Občas si je od přítelkyně půjčím
  8. Zdravím Vás opravdu jsem hledal a žádné valné informace jsem nenašel. Nakupujete na catawiki? Případné zkušenosti nebo rady na co si dát pozor a jaké země se liší třeba poplatky? Díky
  9. Radis09

    Hodinky na pivu

    Žádná sláva, někdy je nabídka dosti omezená.
×
×
  • Vytvořit...