Přejít na obsah

checkmyflow

Členové
  • Příspěvky

    9
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Fanoušek značky
    casio, timex

Návštěvy profilu

138 zobrazení profilu

checkmyflow's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. tak dnes přišly g shocky z alzy, na první pohled vše OK nicméně chybí jakákoliv záruka.. do emailu poslali jen proformu, k hodinkám přiložili český návod a je přítomná i nevyplněná kartička s mezinárodní zárukou. neměla by být doručena i záruka od fastu s razítkem?
  2. jj. nechtel jsem zakladat novy topic jde mi ciste o ten servis
  3. jasně a co to pro mě jako zákazníka znamená? kartu bych měl obdržet při objednávce z alzy. a v případě že ano tak lze tedy reklamovat kde? pouze online prostřednictvím alzy? díky za upřesnění
  4. ahoj, nejde sice přímo o seiko jako spíš casio, ale dotaz zní jak funguje ten autorizovaný prodej? jestliže např. na alze.cz která je autorizovaným prodejcem pro zmíněné casio zakoupíte hodinky, vemou vám je v případě problému ( záruka 2 roky) i na jiné pobočce která je autorizovaným prodejcem? nebo stejně musím zasílat poštou na alzu?? díky.
  5. jj, ja jim ten screen dnes taky posilal, pry pouze technicka chyba a ze to predaji dal:D
  6. cus, vzali byste je odsud? nebo mam koupit radsi primo cz distribuci cca o 700,- draz u me na dedine.. https://www.timestore.cz/gw-m5610u-1er
  7. zdravim, tak existuji nejake dalsi alternativy kovovych digitalek? idealne ve zlate barve. ja jsem se byl dnes ptat v mistnim krame, a nabizeli mi jen ty s plastovym pouzdrem. ty a1100 mi prijdou zbytecne drahe, a1000 se mi zase nelibi kvuli milano tahu, moc takove jemne.
  8. to je jasny, staci kdyz alespon ty 4 roky vydrzi, v dobrem stavu, zminovany casia jsou uz po 2 letech k vyhozeni
  9. ahoj, chtel bych poradit s vyberem panskych hodinek, kolem tech 4 tisic, nejlip zlate co se neodrou.. muze byt jak analog tak digital. hodne se mi libily retro casia ale ty se bohuzel hned odrou ve zlate barve.
×
×
  • Vytvořit...