Přejít na obsah

Mephysto

Členové
  • Příspěvky

    5
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Fanoušek značky
    Orient, Seiko

Mephysto's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. První fotka vypadá opravdu zvláštně. Větší problém ale je jejich velikost.
  2. Nevypadají špatně, ale raději bych mechanické.
  3. Díky za radu ohledně nákupu. Na tyhle obchody jsem při hledání ani nenarazil. Uznávám že právě Orient star classic je pro mě zatím vítězem, ale dost open heart hodinek má něco do sebe. Jediné, čeho se u Orient star bojím, je, že pro mě budou moc veliké a na ruce budou vypadat trochu směšně a proto jsem začal koukat po 34,36mm.
  4. Ano, zapomněl jsem dodat že jde o pánské hodinky. Je pravda že na Orient star koukám už nějakou dobu a pokud brzy nenajdu lepší alternativu tak do nich půjdu. Co se týká Swatch hodinek, tak těm jsem popravdě nikdy nepřišel na chuť.
  5. Dobrý den, potřeboval bych pomoc s výběrem automatických hodinek pro malé ruce (< 38mm). Cenově kolem 7-12 tisíc, preferoval bych pokud možno značky Orient, Seiko, Hamilton. Líbí se mi styl hodinek Orient Stella, které jsem bohužel nikde ke koupi nenašel (na oficiálních orient stránkách byly na prodej pouze pro USA a Kanadu), Orient star classic, Seiko sarb033. Pokud by byl výběr hodinek s těmito parametry dost veliký, tak by "open heart" hodinky měli u mě přednost. Dále bych se chtěl zeptat, odkud nejčastěji hodinky nakupujete. Mockát děkuji za jakékoliv návrhy.
×
×
  • Vytvořit...