Přejít na obsah

Michal.

Členové_50
  • Příspěvky

    446
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Michal.

  1. Cena včetně Zásilkovny: 9 250 Kč
  2. Cena včetně Zásilkovny: 1590 Kč
  3. Prodám zde na fóru zakoupené hodinky San Martin stylu starých vojenských hodinek. Navíc sympaticky bez loga na ciferníku (pouze na korunce). Průměr pouzdra 36 mm, lug to lug 18 mm. Pěkné zakřivené sklo, leštěná luneta a broušené pouzdro a dýnko. Krásná dvoubarevná luminiscence. Strojek quartz. K hodinkám je nové nato se signovanou sponou. Přidám i kožený řemínek na fotce. Součástí je i originální krabice (fakt nepochopitelná "urna"). Koupil jsem je tu asi před měsícem, ale asi je neužiju. Měl jsem je jednou na ruce, předchozí majitel asi tak také. Nicméně, jedné vlásečnice na dýnku jsem si všiml. Jinak jako nové. Cena včetně Zásilkovny: 1690 Kč. Předání v Praze možné.
  4. Michal.

    Tudor novinky

    Souhlas. Vypadají parádně.
  5. ta omotávka je opravda ostuda, takže přidám novou (stejná fizik jako na obrázku) takže, připraveno na švih
  6. 9 990,- Kč za krásné neokoukané vintážní švýcarské automaty s day date
  7. Prodám silniční kolo: - rám - Author carbon monocoque, vel. 520 - výplety - Mavic Ksyrium Elite (tedy vyšší řada s hliníkovými dráty) - pláště - Continental Grand Prix 5000, 25 mm - přesmykač, přehazovačka, páky - Shimano 105 (20 rychlostí) - převodník a kliky - Shimano Tiagra 50-34 zubů, 175 mm (nový) - středové složení - FSA MegaExo - brzdy - Tektro R540 - řidítka RITCHEY Logic II Comp Road - představec - hliníkový ITM (možnost výměny za delší RITCHEY Pro 4-Axis) - sedlovka - Ritchey Superlogic karbon (byla opravovaná, ale už pár let slouží bez problémů - uměl bych případně nabídnout i jinou) - sedlo - Fizik Antares - košíky - Specialized První majitel , najeto necelých 11 tis. km. Kolo se průběžně vylepšovalo, nejstarší věci jsou z roku 2014. Pedály, světla, brašna, držáky, zvonek, pumpička ... nejsou součástí nabídky. Cena 19 tis. Kč
  8. Fádní barva číselníku oživena méně fádní barvou krásného řemenu od janka
  9. @Koren pěkně k nim sedne, opravdu se mi ta kombinace hodně líbí
  10. Michal.

    Nomos Campus Serie

    Pěkné jsou. Díky za fotku. Campusy mám šedé. Barevné, jsem si říkal, bych asi nedal, ale tyhle by asi šly ...
  11. 11 000,- Kč včetně Zásilkovny / pivokafe
  12. Při stejné ceně Parker - Visconti bych určitě bral Visconti. Píše se mi s ním o hodně lépe. Magnetické víčko je také parádní vynález. Parker se mi ale zase líbí více vzhledem. Ten často renesanční vzhled Visconti je na mě moc sváteční.
  13. 11 250,- Kč včetně Zásilkovny / pivokafe
  14. Já mám raději suchej leden. Po svátcích to špatné není. Ale ani v únoru letos nebylo nějak moc příležitostí. Tak snad v březnu:
  15. jsou parádní! už dlouho jsem je tu na fóru neviděl
  16. 11 500,- Kč včetně Zásilkovny
×
×
  • Vytvořit...