Přejít na obsah

chosé 24

Členové_50
  • Příspěvky

    68
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele chosé 24

  1. Je mi to líto,ukonči trápení, nenech se zdržovat,,je to podvod,věnuj se něčemu co je opravdu echt,jestli jsi ujel,zkus mu to poslat tam..................co to patří.Chraň tě Pán Buch ,jestli to je tvuj nápad,Chronos tě potrestá !
  2. Tím jsem chtěl říct,mít kamaráda v ELTONu,nebylo od věci,nechat si udělat i něco jinýho .
  3. Pokud se cpeš kortikoidy,nebudeš taky 3 dny spát a panáka nemužeš.
  4. Zdar,místní bys ho mohl pamatovat ,i když. Standa Plhal,dělal v ELTONU od 50.let.Bohužel zemřel přibližně v r .1992-4/asi/,sběratelu v N. Městě bylo víc,ovšem měl unikáty jako nikdo,odkázal /prodal/do musea.Pod náměstím ta hospoda s podpisy zpěváku a hercu na stěnách,-jméno už nevím,jde se tam po schodec dolu,tak tam byly vyhlášený burzy,lidi z celýho kraje ,byl tam matroš i z ELTONU....Já jen starož.hodinky.Když jsem potřebovat nechat udělat, obrovský minutový hodinky-ty maj asi min 250g orvaný kola ,/pohled pod číselník je krása bez závoje...../, nový byly na hrubo doma za týden ,stačilo vysadit pastorky,vyčistit a fertik.Tak jsem si ted na ně vzpomněl,mrknu na ně,od r.1985 jsem je neviděl.V Eltonu dělal nějakýho náměstka a byla s ním sranda .Pamětníci ho budou pamatovat,pod náměstím do leva do kopce.Ještě jsem pár znal hodinářu tady znal,je to všechno pryč.
  5. Stuhlej olej,asi nebude nejčerstvější.V minus 7 bych byl taky.Setrvačka byla tuhá ,jako žádná druhá...
  6. Ani nemusí bejt ve stroji.Častokrát jsem vyndal Roskop. nové pero,sundám drát okolo stočenýho pera ,praskne třeba na 5 kusu.Před týdnem, vyndám z nár.chlapecké ETERNA,nové pero "70 roku" a...... nazdar hodiny.A to je o 10 roku mladší než já.Prostě pera praskaj.Pérovky hodiny,atd ani nemluvím a ještě to jde o hubu.....
  7. Luxusní stroj,4 šatony,mikroregulace,to nebyly levný hodinky. CARL CLEMENS Blanekburg. No,já bych se podíval na gúgla....https://digital.slub-dresden.de/werkansicht/dlf/31325/340 třeba tam něco bude.
  8. Lucky.../ještě se říká" sorry vole? ",tak promiň...........!
  9. Když jsem měl 1.PC v1986, jsi si v uhláku hrál na horníka.
  10. Hm ,tisice hodinek mi prošly rouku.Toto je levný povl,který by slušný žid nebude nosit,zvlášt, ještě k tomu biřmovací hodinky......Bude to jednodušší,někdo je tam dal aby se zbavil,možná určitě víte ,že Němci šli se 30kg v 1945 do odsunu........žádný museum ani synagoga.
  11. Hm,ty stříbrný malovaný dej na AUKRO , 800 .- +,zbytek zase do ty zdi.
  12. Chtěl bych bejt tak mladej,čas je drahej,muj táta říkal: nech to bejt koni,ten má větší hlavu.Jenže to nikdo předem neví....
  13. Už jsem se polepšil.pokud se ještě řeší jen setrvační hřídel pro SPARTAK s osazením /nanýtovat na věnec/,tak jsem 3ks dal včera na AUKRO-náramkové. Focený z mobilu /pěkně blbě/,ale jsou to .
  14. Moje chyba,z vysvětlení pro 1 ucho je spíš striptýz.
  15. Jo ,myslel jsem,že heslo nebudu potřebovat,nejdřív odešlo oko -nevratně/ hodinář bez lupy/, pak mozk.příhodu -brnkačka,-rakovina plic -jako řemen....trvalo dost dlouho,než se mi vrátil muj oblíbenej humor,já si nestěžuju.Hodinářská pamět je neporušená,syn neví co kde je,potřebuju setrv, hřídel na Junghans palubní,šáhnu do krabičky ,kde je ,hm ,1200 hřídelí po otci,najdu a přiberu omega "lidovky"....tak asi tak.Škoda,dřív tady byla větší legrace,asi .Nevím kde dohledat Ládu Mechano,je sice mladší,byl bych rád jestli ještě nevyhodil kopyta,Karlos se taky někde fláká.Tak proto 2 nicky ,jeden hezčí než druhý.Tvuj kolega říkal,že to předělá,já řek ,že mi to je jedno. Míval jsem tady celkem dobrý fory,ted se tady bojím napsat co je "ptačí jazyk...." Už ta rychlost chybí.
  16. Nevím co je bílá lajna.Omlouvám se ,je mi 79 roku ,asi dobrej oddíl?
  17. Sovětské kukačky jsou jen vyjebaný,všichni známí ,kamarádi. švagr,přátelé,zákazníci věděli ,že já nikdy,když to KLENOTY na těch 199.-,tak at si to opravujou.Tam je totiž ukrutná hovadina, ZA ROK ! dokáže stoupací kolo prochodit kotvu/ lapnu/skrs-durch, asi je dělaj z řebíku...Za posledních .Kdo chce mít pokoj,dá tam novou kotvu a nazdar hodiny.Kdo nechce mít. pokoj ,jako já,vyhodí starou lapnu,ze silního pera vyrobí novou kotvičku a je to na Věčné časy.Za 36 roku nepamatuju,něco tady neopravit. NU VOT čestná vyjímka je SOVĚTČÍK Až budete koukat na HALO -HALO, v kavárně,ty ruský kukačky by chtěly novou kotvu......
  18. To je egál,svítí zoncna,brenčí až rumpluje.
  19. Pozoruhodný je ,že jsem to psal v r. 2012 ,primární upozornění,že ty setrv. hřídele jsou na SPARTAK...dobelhal jsem se do krámu pro 3 kousky,dám na AUKRO,at má někdo radost.
  20. Tímto jazyk mluvit každý uhrmacher posledních 400let.Myslím "Orloj" asi 1936-7,pokus o nápravu germanizace v hodinářství. Pinzeta -příručka......atd.Naštěstí jsem se to nemusel doma učit,v 90 letech pár kolegu od vedle, jako když to najdeš.
  21. Já jsem věděl ,že v tom šuplíku musej ještě bejt,to ja hlava pane vachmajstr.
  22. Na to zapomeń,tak starej jako já už nejsou ,dělám to dokonce c e l ý život. Asi zbytky železa,pěkná rest. práce. Ale ty 4 dukáty tam jsou,asi Sudety.....
  23. Leteckej kordík,hm,velká krása,tak to dole trochu zmáčni.....
×
×
  • Vytvořit...