Přejít na obsah

Twiggy24

Členové
  • Příspěvky

    30
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Twiggy24

  1. Sice 2 dny stará fotka ale až teď v čekárně u zubaře při čekání na nové zážitky jsem se dostal k prohlížení fotek z velikonoční návštěvy Říma a Santa Severy. Prxka jsem dostal od partnerky darem k vánocům na kovotahu ale neodolal jsem a v ofiko Tissot krámu u Španělských schodů jsem zběhl z davu turistů a koupil si tenhle tropic. Jsem z něho nadmíru spokojen a to samé u hodinek. Skvělý univerzály za pár korun ale o to hodnotnější sentimentem.
  2. 100% spokojenost!! Rychlá a vstřícná komunikace, hodinka ve 100% stavu, tak jak bylo popsáno v inzerátu a jako bonus super pokec. Hodnotím 11 z 10. Díky Mílo!
  3. Nové Casioak se solárem na prvním turnusu nočních. Tipuju, že narozdíl ode mě budou v pondělí ráno tikat o něco spolehlivě než já.
  4. Díky dnešnímu počasí je nedělní program jasný.
  5. Happy seiko year ze Synkáče:)
  6. Twiggy24

    SEIKO 5

    Pozdní Seiko sunday.)
  7. Twiggy24

    NIGHTSHOTS

    Rychlocvak 62mas 2017 těsně před usnutím.:)
  8. Twiggy24

    SEIKO 5

    Dal jsem na radu zdejších zkušenějších a dal tahu šanci, ze kterého jsem byl dva dny mírně rozpačitý. Nakonec nosím hodinky týden v kuse a tahám je všude s sebou kromě sprchy. Na tah jsem si zvyknul, překvapilo mě, že tolik netahá za moje neandrtálské ruce a naopak mi teď dělá trošku problém si zvyknout na plný tah na 62mas.:-)
  9. Twiggy24

    SEIKO 5

    @nooski @pebe @papun Samozřejmě, že ho hned nesundám a nezahodím. Šanci mu dám. Jen mě zajímalo jestli nemáte ověřené zdroje nebo vlastní zkušenosti s nošením jiného tahu. Každopádně diky!
  10. Twiggy24

    SEIKO 5

    Ahoj chronomaniaci, udělal jsem si dnes v Helveti radost a odměnil se za úspěšné splnění státnic SNXS79. S tahem ala chrastítko jsem počítal. Rád bych proto poprosil o radu zda mi bude do nich sedět 18mm ocelový tah a nebo jestli nevíte o nějakém e-shopu kde by byl k dispozici 19mm.
  11. Ještě jedna z minulého tvrdšího ro(c)ku.
  12. Ahoj chrono šílenci:), chtěl bych si pořídit Casio Duro. Pokud se nepletu, tak jsou k sehnání pouze přes zahraniční e-shopy. Rád bych se proto zeptal, zdali nemáte zkušenosti s nákupem přes Amazon US nebo Ebay a popřípadě jaká je lepši varianta. Předem díky za radu a přeji dnes plno nových přírůstku do chrono šperkovnic.
  13. Ta Seiko lumi je zatraceně dobrá lampa:).
×
×
  • Vytvořit...