Přejít na obsah

VaKam

Členové
  • Příspěvky

    14
  • Registrace

  • Přítomen

Příspěvky od uživatele VaKam

  1. před 18 minutami, michalval napsal:

    Jakožto neználek se zeptám: když si koupím bezel a řemen v červené barvě, tak to můžu vyměnit a mít z toho ty červené taky? Akorát ta luneta v modré zůstane?

    Přesně tak, pásek odšroubuješ, bezel přetáhneš přes čudlíky, sundáš a nasadíš nový. S tou modrou lunetou by mohla červená vypadat zajímavě, jestli se odhodláš k výměně, pochlub se fotkami :)

  2. před 2 hodinami, Bajsy napsal:

    Pod vlivem sedmičky letošního mladého vína jsem to asi napsal nepřesně. V3 je přesně to, co chci, ta technicistní strohost mi sedí víc než barokní V2. Krátká mi přijde jen hodinová ručka a to překousnu.  Nemůžu se ale definitivně rozhodnout ohledně barvy cifru - bílá a šedá jsou ve finále,  ale kterou? Intuitivně mně to táhne k bílé, ale potřebuju si to asi potvrdit 😉

    Drž se intuice 😉 Se svým jednoduchým designem jsou V3 v šedé barvě opravdu až moc nenápadné.

    Taky by Tě u šedé mohla mrzet odlišná barva cifru a datového věnce.

  3. Já doporučuju ke košili jednoduché bílé pětky, myslím že to docela hezky funguje a pod rukávem nepřekáží.

    S průměrem 37 mm a maličkatou korunkou na čtyřce by Ti mohly pohodlně sedět.

    Do Tvého rozpočtu se vejdou s přehledem, známé SNKL41 seženeš za dva tisíce a pár drobných třeba tady, nebo jsou zrovna teď jedny i v místní inzerci.

     

    Pro ilustraci SNKL15 na mém 17,5 cm zápěstí

    1429126239_snkl152.thumb.jpg.4b84b80d87e041402d60367429be54ee.jpg

  4. Budu jeden z mála, ale ačkoliv jsem Street Fightera v životě nehrál, ty černo-červené Keny se mi dost líbí. Ryu by byly taky hezký, nebýt toho poškrábanýho vzhledu. Zbývající čtyři vypadají krapet jako hračka z Happy Mealu, ale zase je to něco jiného a pozornost určitě budit budou, což cílovka zajisté ocení.

×
×
  • Vytvořit...