Přejít na obsah

sancerre

Členové_50
  • Příspěvky

    54
  • Registrace

  • Přítomen

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

sancerre's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. Je to možné Revolutem, nabízí Instantní SEPA platbu bez dalších poplatků. Lepší bude asi to vyzkoušet s tvojí protistranou dopředu..
  2. Obecně mám pocit, že HW kvalita macbooků jde dolů - dílenské zpracování, ale není na výběr. A kromě toho si na používání nestěžovala? Že to je horší než klávesy? Tak touchbar vidím nevyhovuje nikomu. A je to kvůli tomu, že na to nebyly uzpůsobené aplikace? Nebo nekomfortní k použití? V obchodě se mi moc líbilo, jak to je uzpůsobeno pro Safari, a jiné aplikace než Safari a Spotify ani nepoužívám.. Pokud to nefungovalo pořádně ani v nich, není co řešit. Mám stávající Air, ještě z dob kdy Macbooky neměly ty laciné ohyzdné tečky vedle klávesnice a logo svítilo, ale je už malinko pomalejší někdy.
  3. Mohla by pro ni být zajímavá i Ariana Grande - Cloud. Ta vůně je hodně podobná Bacarrat Rouge 540 od Maison Francis Kurkdjian, a proto je velmi často vyprodaná.
  4. Máte někdo zkušenost s dlouhodobějším používáním této dotykové lišty MB Pro? https://istyle.cz/macbook-pro-13-touch-bar-cip-m1-s-8jadrovym-procesorem-8gb-ram-256gb-vesmirne-sedy.html Vím, že v nejnovější verzi už nebyla použita, ale v obchodě mi to na chvilku přišlo jako věc, která šetří čas. Přemýšlím, jestli si za toto připlatit pár tisíc. (Jinak by postačil i obyčejný Air, který je navíc tenčí. )
  5. Pokud jde o jednu dovolenou = jednoznačně Sardinie. Pokud máte možnost jet dvakrát, osvědčila se mi kombinace - červen Sicílie (předsezóna) a srpen/září (Sardinie), a dá se až do října. Kalábrie nabídne nejmíň, ale dá najít fajn moře i tam (Capo Vaticano, Tropea,..). Služby průměr a kdo zná Sardinii a Sicílii, neohromí ho moře v Kalábrii, leda na kitesurf. Sicílie = Solidní moře a jídlo ať už Agrigento, Taormina nebo i kolem Trapani (San Vito lo Capo, Zingaro, Scopello). Restaurace a vše levné, obzvlášť v červnu (kromě Taorminy)) Sardinie = Přesně podle tvých parametrů. Fantastické pláže, solidní restaurace a servis, v Cagliari pěkná marina, nahoře zas kolem Costa Smeralda (Porto cervo) hezké lodě. Nedoporučím konkrétní hotel, byla jsem autem kolem ostrova a nikde s All in (v normální restauraci se dobře najíš a napiješ). Sardinie je dostupnější než Korsika vedle a přívětivější. Pláže jsou písečné, koukni na Chia beach, Costa Rei a Villasimius. Pláž hned u Cagliari není špatná, ale lepší je jet autem na Chia beach.
  6. Boost (hlavně když byl nová technologie) stavěl právě na tom, že ti vrací při kroku nejvíce energie zpět a z "vypolstrovaných" bot tak běhá nejrychleji. Z mojí zkušeností ale pořád pomaleji než minimalistické boty.
  7. Spatne vymenili display, stalo se mi kdysi u iphone. Jedine reklamace opravy (ja kdysi s uspechem - I love servis na Flore a vymenili bez mrknuti do druheho dne, pak vse fungovalo bez problemu jeste roky).
  8. Z těch dvou jednoznačně Bleu de Chanel.
  9. Když udělala radost, tak vůbec nic.
  10. @actionman1 Jestli můžete, kupte parní generátor klidně od Philipsu, běžně v každém Datartu apod. Největší praktický rozdíl v žehlení je v tom (kromě rychlosti), že "žehlička" v ruce je daleko lehčí a účinnější, díky tomu že nádrž na páru nedržíš v ruce. Ta obsluha bude jiná než u klasik žehličky, ale tchýně ocení, že má v ruce lehčí věc. Horizontální žehlení výhody nemá, ale ta lehkost žehlící části rozhodně ano.
  11. Jen ne La Vie est belle. Zkus: Guerlain - La Petite Robe Noire, YSL - Black opium (/Neon), YSL - Manifesto, D&G - pour femme. Najdeš vše v Sephoře i v Douglasu. Více lehčí jsou Chloe. Nebo zas Si a v Sephoře ji máš zrovna ve výprodeji..
  12. @Dominik17 Mm, úžasná záležitost, il cuore sportivo. Mám v okolí čtyři AR a na kvalitu si nestěžují. Motor je symfonie. Točí prostě dobře. A ty sedačky! Šetřím na quadrifoglio do prasátka, zatímco mě zadarmo vozí Ochcávia. Ať se ti krásně jede!
  13. Tak tak, dvě AppleID, a jeden účet pro Appstore, ověřeno (jeden iPhone z práce a jeden můj a fungují v nastavení které chceš pro váš případ). Vytvoř nové Apple ID a pak jeho přístroj odhlaš od tvého ID a přihlaš k novému. O data nepřijde.
  14. A zkoušel jsi se dívat na vrácený operáky s doběhlými smlouvami? Leaseplan, Businesslease, Arval, UCLeasing apod. tam bude mít Oktáv a spol. jak kvítí a servis tam určitě musel probíhat. Akorát je asi nemají vystaveny na netu, ale něco určitě. A za podívání nic nedáte.
  15. Dobrá volba a určitě bude sloužit. Dej vědět, jak sis ho oblíbil pak a jaké máš ohlasy.
×
×
  • Vytvořit...