Přejít na obsah

sancerre

Členové_50
  • Příspěvky

    54
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele sancerre

  1. Je to možné Revolutem, nabízí Instantní SEPA platbu bez dalších poplatků. Lepší bude asi to vyzkoušet s tvojí protistranou dopředu..
  2. Obecně mám pocit, že HW kvalita macbooků jde dolů - dílenské zpracování, ale není na výběr. A kromě toho si na používání nestěžovala? Že to je horší než klávesy? Tak touchbar vidím nevyhovuje nikomu. A je to kvůli tomu, že na to nebyly uzpůsobené aplikace? Nebo nekomfortní k použití? V obchodě se mi moc líbilo, jak to je uzpůsobeno pro Safari, a jiné aplikace než Safari a Spotify ani nepoužívám.. Pokud to nefungovalo pořádně ani v nich, není co řešit. Mám stávající Air, ještě z dob kdy Macbooky neměly ty laciné ohyzdné tečky vedle klávesnice a logo svítilo, ale je už malinko pomalejší někdy.
  3. Mohla by pro ni být zajímavá i Ariana Grande - Cloud. Ta vůně je hodně podobná Bacarrat Rouge 540 od Maison Francis Kurkdjian, a proto je velmi často vyprodaná.
  4. Máte někdo zkušenost s dlouhodobějším používáním této dotykové lišty MB Pro? https://istyle.cz/macbook-pro-13-touch-bar-cip-m1-s-8jadrovym-procesorem-8gb-ram-256gb-vesmirne-sedy.html Vím, že v nejnovější verzi už nebyla použita, ale v obchodě mi to na chvilku přišlo jako věc, která šetří čas. Přemýšlím, jestli si za toto připlatit pár tisíc. (Jinak by postačil i obyčejný Air, který je navíc tenčí. )
  5. Pokud jde o jednu dovolenou = jednoznačně Sardinie. Pokud máte možnost jet dvakrát, osvědčila se mi kombinace - červen Sicílie (předsezóna) a srpen/září (Sardinie), a dá se až do října. Kalábrie nabídne nejmíň, ale dá najít fajn moře i tam (Capo Vaticano, Tropea,..). Služby průměr a kdo zná Sardinii a Sicílii, neohromí ho moře v Kalábrii, leda na kitesurf. Sicílie = Solidní moře a jídlo ať už Agrigento, Taormina nebo i kolem Trapani (San Vito lo Capo, Zingaro, Scopello). Restaurace a vše levné, obzvlášť v červnu (kromě Taorminy)) Sardinie = Přesně podle tvých parametrů. Fantastické pláže, solidní restaurace a servis, v Cagliari pěkná marina, nahoře zas kolem Costa Smeralda (Porto cervo) hezké lodě. Nedoporučím konkrétní hotel, byla jsem autem kolem ostrova a nikde s All in (v normální restauraci se dobře najíš a napiješ). Sardinie je dostupnější než Korsika vedle a přívětivější. Pláže jsou písečné, koukni na Chia beach, Costa Rei a Villasimius. Pláž hned u Cagliari není špatná, ale lepší je jet autem na Chia beach.
  6. Boost (hlavně když byl nová technologie) stavěl právě na tom, že ti vrací při kroku nejvíce energie zpět a z "vypolstrovaných" bot tak běhá nejrychleji. Z mojí zkušeností ale pořád pomaleji než minimalistické boty.
  7. Spatne vymenili display, stalo se mi kdysi u iphone. Jedine reklamace opravy (ja kdysi s uspechem - I love servis na Flore a vymenili bez mrknuti do druheho dne, pak vse fungovalo bez problemu jeste roky).
  8. Z těch dvou jednoznačně Bleu de Chanel.
  9. Když udělala radost, tak vůbec nic.
  10. @actionman1 Jestli můžete, kupte parní generátor klidně od Philipsu, běžně v každém Datartu apod. Největší praktický rozdíl v žehlení je v tom (kromě rychlosti), že "žehlička" v ruce je daleko lehčí a účinnější, díky tomu že nádrž na páru nedržíš v ruce. Ta obsluha bude jiná než u klasik žehličky, ale tchýně ocení, že má v ruce lehčí věc. Horizontální žehlení výhody nemá, ale ta lehkost žehlící části rozhodně ano.
  11. Jen ne La Vie est belle. Zkus: Guerlain - La Petite Robe Noire, YSL - Black opium (/Neon), YSL - Manifesto, D&G - pour femme. Najdeš vše v Sephoře i v Douglasu. Více lehčí jsou Chloe. Nebo zas Si a v Sephoře ji máš zrovna ve výprodeji..
  12. @Dominik17 Mm, úžasná záležitost, il cuore sportivo. Mám v okolí čtyři AR a na kvalitu si nestěžují. Motor je symfonie. Točí prostě dobře. A ty sedačky! Šetřím na quadrifoglio do prasátka, zatímco mě zadarmo vozí Ochcávia. Ať se ti krásně jede!
  13. Tak tak, dvě AppleID, a jeden účet pro Appstore, ověřeno (jeden iPhone z práce a jeden můj a fungují v nastavení které chceš pro váš případ). Vytvoř nové Apple ID a pak jeho přístroj odhlaš od tvého ID a přihlaš k novému. O data nepřijde.
  14. A zkoušel jsi se dívat na vrácený operáky s doběhlými smlouvami? Leaseplan, Businesslease, Arval, UCLeasing apod. tam bude mít Oktáv a spol. jak kvítí a servis tam určitě musel probíhat. Akorát je asi nemají vystaveny na netu, ale něco určitě. A za podívání nic nedáte.
  15. Dobrá volba a určitě bude sloužit. Dej vědět, jak sis ho oblíbil pak a jaké máš ohlasy.
  16. Jestli chcete zkusit Sonicare, ale nejste si jistí tou cenou, tak DM má za ca. 800 dupe od jejich "značky" Dontodent - Sonic Power a je shodný se Sonicarem od Philipsu. I hlavice jsou zaměnitelné. Třeba to někoho zaujme na chatu, do druhého bytu apod. Jinak rotační vs. sonický kartáč fungují na rozdílných technologiích a zuby mi nezničil ani jeden při dlouhodobém používání, ale nemám žádné výplně a na sonický je spoleh. A retainer od Invisalign apod. to taky neodlomí.
  17. Je možné to koupit i někde v kamenné prodejně?
  18. @Radek Cigi Verim, ze ti bude EB delat radost, a urcite i pristi jaro a leto. Jdi do toho a neváhej. Doma sklidíš chválu bez debat.
  19. @Radek Cigi EB jedině. Vnímám ho jako daleko zajímavější než HS a jaksi jemnější. Přišlo mi, že výdrž tam moc není a drží se blízko u těla, nejde do prostoru. Ale výdrž asi lépe posoudí @Sphinxx a ostatní. Pokud se ti líbí Prada - L'homme, EB pro tebe může být zajímavý.
  20. @pavča Spotreby se u automatu vubec neboj. Jezdim s naftovym motorem 2.0 za 4.7l kombinovane a dlouhodobe 4.9l, pokud jezdim prevazne ve meste (Oktavia 4). Podobna spotreba byla i v Oktavii 3 s motorem 1.6 (nafta). Muzes taky na zacatek levou nohu ohnout v koleni a dat smerem “za sedacku”. Urcite budete maximalne spokojeni s automatem. A SX4 v rodine maji dva seniori (celkem 3ks) a jsou maximalne spokojeni. Na auto je naprosty spoleh a jednou je na prazskem okruhu zezadu srazil kamion v zanovni SX4 a vysli z toho bez vetsich problemu. (Auto se odepsalo). Ano, neni to vuz, ktere dava emoce nebo krasu, ale spoleh na nej je.
  21. Jedině chytré hodinky na pilulka.cz, co se týče Benefit plus. Na tomto eshopu můžeš koupit cokoliv ze sortimentu za Benefit Plus, nehledě na to, jaký disclaimer se tam píše. Hojně se to využívalo v jedné společnosti Velké čtyřky, dal se tam takto koupit např. i mop, parfémy z šedého trhu apod, "za hrubé" za salary swap.
  22. He, tak to gratuluji. 30 % dolů nedostávají ani členové "Sephora Gold" ve Francii. Já mám radost i za 20 %. A máme tam víceméně záruku, že parfém je fresh. Jinak AdP mají i zajímavé interiérové difuzéry, těším se, že některý vyzkouším, ale oficiálně u nás nejsou vystavené.
  23. Jinak nevím, kde plánuješ koupit, ale jestli v Sephoře, budou teď mít slevu 20 % na dny Marianne (kod "DM20"). Ale až od 18/9 během víkendu. Do obchodu bys musel mít kupony (a snad by ti tam dali i sadu miniatur, pokud koupíš něco od Acqua di Parma v objemu více než 50ml, ale popravdě ty ostatní vůně buď neperformují nebo jsou nezajímavé). Ingredients v tom není zapojeno. Douglas bude mít 25% slevu na vůně 50 ml a více, ale má obecně lehce vyšší ceny než Sephora a nemá Acqua di Parma. Douglas bude mít kód na eshopu "DM25".
  24. Zkus ji na kůži, pokud máš možnost, celkem se to liší od papíru u této vůně. Mají ji i v některých Sephorách a určitě ji najdeš v Ingredients. Věřím, že zaujme. Jinak fajn je i Burberry - London for men. Je trochu retro (byl moderní před pár lety) do té míry, že je to cítit až jako něco nového. Na podzim určitě využiješ, ale už to asi má jen šedý trh - Notino a spol.
×
×
  • Vytvořit...