Přejít na obsah

vw1302

Členové
  • Příspěvky

    17
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Fanoušek značky
    Seiko

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

vw1302's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Jak jsem včera zjistil, tak zásadní (ne)výhoda otevřených sluchátek je v tom, že jsou slyšet ty blbý kecy doma o tom, že už mam na hlavě zase ty podělaný sluchátka a dělám, že tu nejsem... dnes mi bylo doporučeno, ať si teda pořídím ještě nějaká uzavřená.. takže budeme zase všichni spokojeni.. a můžu začít vybírat.. otevřená sluchátka jsou fajn
  2. Nevím, co s tím borec dělal, ale po 1,5 roku používání (cca 15-20h týdně) byly úplně v pohodě bez známky něčeho podobného. Jediný problém, co jsem s nimi měl, byl přítlak na uši. Nezvykl jsem si, a tak jsem je dal tatíkovi. Teď mam hifimany a nestěžuju si.. komfort je jinde a nebyly o moc dražší.. Za mě 50ky doporučuji v poměru cena/výkon..
  3. @Sphinxx Díky moc, omrknu to!
  4. Mam takový specifický dotázek, dříve jsem používal parfém Dior Homme Sport s recepturou z roku 2008. Tuším, že v roce 2017 přišli s modifikovanou verzí, která mi přišla silně nepodařená. Vzhledem k tomu, že mam dost citlivý nos, nemůžu sáhnout po kdejaké vůni, aniž by se mi po nějaké době neudělalo šoufl. Netušíte, zda neexistuje nějaká podobná lehká svěží vůně?
  5. Moje zkušenost je taková, že poslech na symetrice si užiju výrazně víc než na normálním výstupu.. takže sice je to jeden a ten samý kabel (5N monokrystalicka postříbřená měď s jackem 2.5mm s redukcí na 4.4mm, příp. s redukcí o stejné kvalitě na 3.5mm) a kvalitu (výkon) ovlivňuje spíš DAP, ale rozdíl je fakt znát.. no prostě abych to shrnul, kabel neřeším, výstup ano.. ono to pak jde ruku v ruce..
  6. klasickou 1302 s 1,3 motorem... origo barva byla tuším že stříbrná...
  7. slušná sbírka.. jsem rád, že si najdu čas alespoň na jednoho krasavce.. i když letos to byla slušná bída.. sotva pár set km..
  8. V pondělí jsem dostal to El Dorado, byť jsem whiskař, už teď tam mam na dně... ne nadarmo ma výborné hodnocení...
  9. kdyby se někomu doma válelo tohle, mé vw srdíčko by zaplesalo..
  10. 30 let prošlej diák agfachrome.. nebýt tam obtisklá podložka, dalo by se to i považovat za umění
×
×
  • Vytvořit...