Přejít na obsah

prazskehodinarstvi

Členové
  • Příspěvky

    14
  • Registrace

  • Přítomen

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

prazskehodinarstvi's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Avalability is the key. V pátek zákazníkům předány Smurf a jedny zelenáče, v pondělí budou následovat druhé Kermit.
  2. Moc děkujeme a těšíme se zase někdy naviděnou :-).
  3. Celkový servis hodinek Rolex Explorer II po osmi letech denního používání. Hodinky k nám zákazník donesl až ve chvíli, kdy se začaly zastavovat. Jako příčinu jsme diagnostikovali zadřené ložisko automatického nátahu. Hodinky se tak na ruce téměř nenatahovaly a měly velmi krátkou rezervu chodu přibližně 8 hodin. Pravidelný servis hodinek je důležitý nejen kvůli vodotěsnosti, ale především proto, že díky vyčistění od starého maziva a následnému mazání dle servisního plánu můžete předejít zbytečnému opotřebení dílů stroje nebo jako v tomto případě jejich zničení. Na těchto krásných Rolex jsme tedy provedli generální opravu stroje včetně výměny ložiska, přetěsnění pouzdra a samozřejmě také test vodotěsnosti.
  4. Heuer Carrera. Legenda. Akvizice na přání našeho zákazníka; sběratelsky velmi ceněné provedení s modrým sunburst (světlo odrážejícím) číselníkem. Zrovna tento model s velmi složitým mechanickým strojem Calibre 12, který mimochodem ukrývá mikrorotor nátahu, takže se jedná o automaty, velmi trpí na neodborný servis. Často jsou použity neoriginální můstky se signací například od Breitling nebo podomácku vyráběné ovladácí páky chronografu a upravované natahovací hřídele, na kterou je pak korunka nalepená namísto šroubování na závit. Hodinky, které se nám podařilo sehnat, jsou ve zcela originálním stavu bez jakéhokoliv poškození vlhkostí nebo již zmíněným samodomo servisem. Jak se Vám Heuerky líbí a tipovali byste jim přes 50 let?
  5. Dobrý den, děkujeme za Váš milý vzkaz. Pokud by bylo cokoliv potřeba do budoucna, samozřejmě se nám ozvěte. S pozdravem Simona. _ Pražské hodinářství s.r.o.
  6. Lehký refresh. Použili jsme originální armovací sklo, což znamená, že sklo se zde nelisuje přímo do pouzdra hodinek, ale díky svému speciálnímu tvaru se pouze usadí a přes něj se lisuje luneta, která ho napevno drží.
  7. Máme pro Vás další novinku z Pražského hodinářství. Stali jsme se autorizovaným prodejcem značky Casio. V nabídce máme řady G-Shock, Edifice nebo populární Vintage :-). Dnes bychom Vám rádi ukázali pár zajímavých G-Shock. Skladem máme úplné novinky z řady G-Steel nebo také velmi populární "Casio Oak" v sexy barevných provedeních. Přijďte se podívat, budeme rádi :-).
  8. Certina DS Action se strojem Powermatic 80 jsou velmi oblíbeným modelem značky. Zde jsou v naší úpravě po aplikaci DLC povlaku . Černá barva jim moc sluší, co myslíte? DLC (Diamond Like Carbon) jsou unikátní povlaky na bázi uhlíku vyznačující se extrémně vysokou tvrdostí a otěruvzdorností. Pokud přemýšlíte nad změnou vzhledu Vašich hodinek a zároveň hledáte něco funkčního, právě DLC může být tou správnou volbou.
  9. Vážení, máme pro Vás první z překvapeních v naší nové provozovně. Od září jsme se stali autorizovaným prodejcem značky Seiko. V nabídce máme například nové Alpinist, zelené Sumo, krásné modré King Turtle nebo známé "Arnie" v provedení Urban Safari. Kromě těchto stěžejních modelů máme k dispozici mnoho dalších kusů z aktuálních kolekce. Přijďte se podívat a ozkoušet, co se Vám bude líbit. K zakoupeným hodinkám nabízíme nadstandardní 5letou záruku a první přetěsnění po dvou letech včetně tlakové zkoušky vodotěsnosti zdarma :-).
  10. Dovolte mi zprávu pro ostatní. V PH mám na starosti komunikaci se zákazníky. Nebojte, díky předešlému zaměstnání v jiném hodinářství vím, že ve Vašich Rolex není baterka :-). Nemusíte se bát mi napsat. Zároveň na Vás chci apelovat, abyste nekontaktovali kolegu Luboše, ale mě. Na fórum nechodí a během své pracovní doby na telefony nereaguje. V minulosti vzniklo značné množství zmatků díky tomu, že zákazníci komunikovali nejprve přes oficiální kontakty a následně si vzali v hodinářství kontakt na Luboše, což není šťastné řešení. Proto bych Vás chtěla moc poprosit o to, abyste Vaše zakázky řešili vždy cestou zprávy na tento profil, zasláním emailu na adresu servis@prazskehodinarstvi.cz, kam mám přístup já nebo Jakub, popř. telefonicky na čísle 601 333 999 v pracovní dny od 9 do 17 hodin. Děkuji Vám a přeji hezký den.
  11. Dobrý den, prosím zašlete mi buďto sem do zprávy nebo na email servis@prazskehodinarstvi.cz popis (číslo) zakázky a já Vás budu co nejdříve kontaktovat zpět. Omlouvám se, s ohledem na dovolené nyní nedokáži přiřadit, o co jde. Moc děkuji. S pozdravem Simona. _ Pražské hodinářství s.r.o.
  12. Dobrý den, Vaše hodinky připravíme k vyzvednutí dle domluvy. Ozvěte se mi prosím do zprávy nebo na email servis@prazskehodinarstvi.cz, abychom se domluvili, kdy se Vám to hodí. Kolega Jakub mě informoval, že hodinky jsme v minulosti zasílali poštou do Rakouska a s ohledem na vyzkoušení funkčnosti vintage kusů by byla lepší osobní kontrola. Děkuji Vám a v případě dotazů jsem Vám k dispozici. S pozdravem Simona. _ Pražské hodinářství s.r.o.
  13. Dobrý den, děkujeme za Vaši zprávu. Prosím, pošlete mi Vaše telefonní číslo nebo popis (číslo) zakázky na email servis@prazskehodinarstvi.cz. Jakub má do příštího týdne dovolenou. Děkuji Vám. S pozdravem Simona. _ Pražské hodinářství s.r.o.
  14. Dobrý den, děkujeme za Vaši zprávu. Vaše hodinky Rolex Submariner budou k vyzvednutí v horizontu 2 týdnů. Problém řešíme, na naše náklady, s autorizovaným servisem Rolex. Kolega Luboš Vás informoval o problému se setrvačkou. Regulace chodu není možná standardním způsobem ani pomocí speciálního nástroje Horotec, který je určen přímo pro Rolex. V případě jakýchkoliv dotazů mě prosím kontaktujte. S pozdravem Simona. _ Pražské hodinářství s.r.o.
×
×
  • Vytvořit...