Přejít na obsah

kobl

Členové
  • Příspěvky

    7
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele kobl

  1. Tak snad bude nákup ok. Pro mě do budoucna informace, že pokud to půjde, raději platit skrze Paypal.
  2. Banka zamítla reklamaci - že prý s ní prodejce nesouhlasí. Informace z tohoto pondělí po cca 50ti dnech čekání. Napsal jsem do banky, že to byl zbytečnej čas, když od takového prodejce s tim co jsem jim poslal jak nekomunikujou, čekají něco jiného. Na základě toho prý znovu otevřou případ. Takže zase čekám. Hodinky nenosim, neposlal jsem je ani nikam na zhodnocení atd. Takže hodinky 3měsíce leží na stole a ani nevim, jestli je to originál nebo ne. Jenom vím, že s touhle vadou je nosit nechci. Takže žadné resumé ještě.
  3. Mají 60dní na vyjádření. Takže uvidíme. Moc nadějí v to už nemám.
  4. Právě, tou druhou jakostí i argumentuju u Jomashopu. Nebylo to řečeno, popsáno,... Nejvíc mě ale štve zcela nulová odezva z jejich strany. Takže to asi dopadne na zkoušku refundace skrze banku. Za případné vrácené peníze to dám opravit nebo mi potvrdí, že takovou chybu Rado nevypustí - jsou to faky. Ať tak či tak, za mě hrozná zkušenost s Jomashopem nikoliv kvůli zboží (to se stane a dá se řešit, pokud je vůle), ale to jednání. Jak kdyby s tebou měli za každou cenu vy*ebat, jiný slovo pro to nenacházim. Rado záruku celosvětově asi má, ale nikoliv u hodinek zakoupených u neoficiálních dealerů. Tady jsem odkázán na Jomashop. Je to stejné jak u šedivek mobilů vs ofiko distribuce.
  5. Vím co tím myslíte, děkuji i za “podporu” Mám ten nákup i jako takový lepší uchovatel hodnoty než např nákup jiné věci pro moje potěšení - typicky nová televize a ta vada mi pak vadí tedy do budoucna. Na ty hodinky koukám od mých cca 15-ti let, teď jsem si řekl, že si je koupím a nejsou 100%. Vím, že to není žádný top model/top brand a zrovna tady na fóru se netěší Rado žádné velké popularitě. Spíš jsem si je asi moc maloval ty roky
  6. Počítám s tím, že tohle nebyl šťastný kup. Pořád doufám, že tím strašákem s plnou refundací u banky je snad donutím do nějakého kompromisu - byť mi to jde proti slušnému jednání. Od USAků jsem čekal víc prozákaznický přístup. Každopádně děkuji za ujištění, že jsou originál. Při nejhorším se s tím opravdu naučím žít Zkoušel jsem ještě nyní vyfotit zrcadlovkou ten ciferník, ale nemám makro objektiv, tak je to snad horší jak tím iPadem. Ve zkratce pokud to neni vidět. Na 10tce je bílá tečka, která má ve tmě “světélkovat” a je posunutá mimo své místo, prosvítá tak bílý podklad, který má být zakrytý.
  7. Poprosil bych Vás o ověření pravosti hodinek Rado Sintra. Hodinky jsem zakoupil v eshopu www.jomashop.cz, přišly mi minulý pátek. Hned po rozbalení jsem si všimnul, že “luminescenční” tečka u 10tky je mimo svou pozici. Napsal jsem na jomashop, aby se mi k tomu vyjádřili. 4 dny žádná komunikace, prakticky zcela ignor. Nakonec se mi podařilo dopsat na whatsapp chatu k nějaké slečince, které si vedla diskuzi ve stylu, ať se o to postarám sám, že je to nezajímá a že ne všechno na světě je tak, jak bychom chtěli. Ať si to odnesu k nějakému hodináří (ja trval minimálně na oficiálním, to oni že je zbytečně drahé) .Tohle mě dostalo do varu a zavolal jsem do banky, zda je nějaká možnost refundovat platbu - dostal jsem instrukce jak na to. (jsem taky online prodejce, takže tohle chci absolvovat jako poslední, ale jejich jednání mi přijde hrozné). Napsal jsem na Jomashop s nabídkou ať mi je vymění nebo zaplatí opravu v ofiko servisu. Z jejich strany opět totalní sviň*rna, že nic vyzvedávat na svoje náklady nebudou, abych jim je poslal zpět na svoje náklady (tzn extra 2000 za poštovné a propálené DPH+clo) a že pak se uvidí. Toto ještě řeším, tedy jenom upozornění pro další členy na nákupy v tomto shopu. Mohu Vás poprosit o informaci, jak poznat, že se jedná o originál? případně zda je pouze jediná možnost to odnést k Dušákovi na servis?
×
×
  • Vytvořit...