Přejít na obsah

DanD

Členové
  • Příspěvky

    3
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele DanD

  1. Tak jsem se rozhodl, že půjdu svojí cestou hodinek které se mi libí. Asi by to dopadlo jako nejlevnější LV kabelka.. tak budu vybírat mezi Christopher Ward a nebo Longiness. Díky
  2. Díky pánové za vaše komentáře a konstruktivní rady - chápu i trochu hejticí komenty, taky by asi takové měl - snažím se mluvit na rovinu. PS: není to to ani Homecredit ani nic podobného. Divili by jste se kolik lidí dá na první dojem, když jde o důvěru a peníze. Nechci hrát s 30 tis první ligu... to mi je jasný, ale myslel jsem že nové hodinky (v mém případě třeba z druhé ruky o půlku levnější) už budou OK. Nejsem CEO, spíš junior. Kouknu tady do sekce prodám - nebo pokud máte někdo tip na konkrétního dobrého prodejce z Chrono24, dejte vědět. Díky, D.
  3. Zdravím, potřeboval bych poradit co napsat do sekce "koupím". Sice mám hodinky velice rád, ale nejsem fanoušek, super flashy věcí. Nakonec, to ale asi tak dopadne, jelikož bych do práce potřeboval hodinky z druhé ruky které budou stát tak kolem 30, 000 a každý pozná, že jsou "dražší značka". Nějak tak potřebuji výt s vlky. Na zahraničních webech se dají koupit TH, starší Omegy nebo Breitling. Díky za radu. D.
×
×
  • Vytvořit...