Přejít na obsah

Brept

Členové
  • Příspěvky

    37
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Brept

  1. My většinou dáváme eco program, max teplota 50 stupňů a po automatickém otevření na konci programu není ani moc páry. (Ikea).. která by kondenzovala na desce. jinak mám taky příjemnou zkušenost s myčkou Bosh a technologií Zeolith - "kámen" ve dveřích, který teplem suší nádobí zcela dosucha, ale za jiný peníz.
  2. Docela by mě zajímalo jak to dopadlo... já na ně koukal naživo a ty Certiny mě bohužel moc neoslovily..
  3. Tohle určitě nesmí. Vyšetřit musí za každou cenu Covid necovid.
  4. Ráno namazat, pěkně promazat (čímkoliv, dobrý je třeba Excipial), večer před usnutim taky poradně promazat a chránit před mrazem.
  5. Tahle je fajn za dobrou cenu a dlouho vydrží (citrusy)
  6. Výborný ale hůře dostupný bílý rum z Réunionu, tzv. rhum arrangé. V rumu se nechá macerovat až nekolik měsíců různé druhy bylin a kořeni. Zde napr. vanilka.
  7. Moje zkušenost s hodinkami odesílanými ze Singapuru byla taková, že doprava do ČR trvala asi 16 dní (byla také nabídka DHL, která avizovala asi 2-3 dny dobu dopravy za příplatek - cca. 70 eur). Na celnici hodinky ležely asi týden.
  8. Zcela bych se ztotožnil s tím, co napsal Tichus. Vybíral jsem si hodinky v obchodě, vyzkoušel si, co se líbilo, na základě své cenové relace a požadavků (materiál pouzdra, vysoká přenost), jsem si vybral quartz hodinky. Ohromná radost. Pak má člověk tendenci hledat na webech názory, recenze, nejen o modelu samotném ale také o značce obecně. Následně přijde otázka: udělal jsem správně? A tam se zase vracím do toho obchodu a připomenu si, jak velkou radost mám z těch hodinek a jak rád je nosím (a hlavně kvůli čemu jsem si je vybral :-).
  9. Brept

    Potápky na kůži

    Teď jsem si všiml, že je tu takové vlákno [emoji846] tak já sem dám jednu kočárkovou vzpomínku na léto [emoji106]
  10. Hezký hodinky, možná kdyby byly bez datumu, taky bych do nich šel [emoji56] Sent from my iPhone using Tapatalk
  11. Asi už máš rozhodnuto, ale ještě bych si přihřál polívčičku zkušeností s DS2 a šlapou perfektně, nositelnost a přehlednost jsou skvělé.
  12. Souhlas se značkou Citizen Docela ještě v cenové relaci by se daly sehnat Traser (44 mm) https://www.chronoshop.cz/traser-outdoor-pioneer..ale osobní zkušenost nemám.
  13. Taky velká spokojenost s náčiním i řemeny doporučuji. Krásně zabaleno.
  14. To by mě docela zajímalo, jestli se to nějak někam pohlo za par týdnů budu taky vybírat
  15. Brept

    Ukážte svoje Certiny

    Přesně tak, skvělý univerzální hodinky.. až mě to překvapilo. Na tahu, odolný a moc pěkný! To je pak těžko se přemluvit a dát na ruku něco jinýho
  16. Jedna další pracovní z trochu jiného úhlu. Dobře se nosí. Mám rád titan oproti oceli a ocením lehčí kov - není to pro každého a asi budu v menšině. Přesností jsou perfektní. Jinak fotka je z dob, kdy ještě svítilo sluníčko...
  17. Brept

    Ukážte svoje Certiny

    Čerty od Ježíška na cestě do práce
  18. Vlastním chrona v titanu od Citizenu se stejným “strojkem.” Je přesný, hodinky mám krátce a jsou to povětšinou víkendovky a vzhledem k provedení je beru ven do lesa. Jsem s nimi nadmíru spokojen. Cena parádní.
  19. Rychle a bezproblémově jsme se domluvili. Děkuji za obchod
  20. Posílám po čase zase jednu pěkně osvětlenou. Nosí se poměrně lehce na to, jak je pouzdro robustní (i přes titanové zpracování). PVD je o něco náchylnější než jsem si myslel, ale myslím, že běžný provoz po zatěžkávací zkoušce. Pěkně kontrastuje pouzdro k silikonovému pásku a údržba je bezproblémová.
  21. Brept

    Miyota 8215

    Děkuji ještě jednou za radu datlovi a zejména za motivaci. Celé to vzniklo po oné již výše popisované pauze. Asi ten problém nevznikl ze dne na den, to jistě ne. Nejspíše se již začaly opožďovat delší dobu, jen ta časová ztráta asi nebyla tak velká a nevěnoval jsem jí tolik pozornosti. U pana hodináře jsem byl velmi mile překvapen. Vybral jsem ho dle hodnocení na internetu a tak nějak schválně jsem nešel do obchodu, kde jsem hodinky před lety koupil. Všechno mi pěkně polopaticky vysvětlil, poradil a přesvědčil mě, že to není špatný strojek jak jsem se dočetl, spíše naopak a zároveň mě o tom přesvědčil výsledek opravených hodinek (respektive řádně servisovaných po těch letech!). Problém byl nejspíše v tom, že strojek sám o sobě byl starší než 6 let, což je doba, kterou jsem hodinky vlastnil. Mazivo již bylo vyschlé, hodinky klopýtaly, byly unavené, takže prošly generální opravou, servisem a za asi 6 týdnů byly opět doma. Strávil jsem tak u pana hodináře několik desítek minut a i to mě podnítilo více se o hodinky zajímat (a také po nich toužit :-). Rozdíl opravených hodinek jsem poznal na první dotek. Strojek hezky jemně cvakal, korunka byla lehká a neměla odpor při otáčení a natahování perka bylo plynulé, jemné a krásně to v nich cvakalo. I když to jsou pro mě vzhledově spíše hodinky oblekové, prakticky je nosím denně - to proto, aby se nezastavily, protože jsou po seřízení oproti stavu před generálkou extrémně přesné (prakticky několik sekund denně, ale konkrétně jsem to nepočítal. Celkově mě od té doby před Vánoci přivedly až do teď celkem ke třem (!) dalším nákupům.
  22. Brept

    Tissot Memphis

    No nevím, mne připadá, že tohle provedení je až příliš odvážné či moderní a moc mě neoslovuje, prakticky vůbec
×
×
  • Vytvořit...