Přejít na obsah

Sigurd

Členové
  • Příspěvky

    5
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Sigurd

  1. Ahoj, tak moje tři měsíce staré Štajny s SW 200 elaboré, dělají při malé intenzitě nošení (péro není moc natažené) cca 3,8 sekund/den, při vysokém zatížení (sport, túra, práce) do 2,5 sec/den, obojí je v mínusu. Ale když je na noc uložím do komory, kde je cca 12°C, tak za tu noc udělají dvě, tři sekundy do plusu. Experimentoval jsem se všemi možnými polohami při odkládání na noc, a žádný na měřitelný rozdíl jsem při pokojové teplotě nezaznamenal!!!
  2. Díky za reakci, skutečně je málo nosím, cca 6 hodin po práci, doma na gauči, maximálně mytí nádobí a řízení auta při cestě do krámu, když nám tu teď řadí ten virus. Také je fakt, že po koupi jsem je natáhl manuálně, a to udělaly za prvních 12 hodin jen minus sekundu, tudíž můžeš mít pravdu. Hezký večer
  3. Zdravím, tímto se poslušně hlásím do klubu s novým štejnama Oceán Oné Vintage Red Jenom mi dělá starost přesnost, prvních 12 hodin šli do mínusu 1 sekundu, za 24 hodin už to bylo - 3,7 a druhý den už šly pozadu o 26 sekund, to asi není dobré? Předešlé Invicty s NH35 za 4 litry dělaly stabilně 7-8 vteřin za den!
×
×
  • Vytvořit...