Přejít na obsah

Twinsen2

Členové
  • Příspěvky

    5
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Fanoušek značky
    Breitling, Omega, Tag Heuer

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Twinsen2's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Díky, zkusím Rudu, který napsal dříve, pokud by to nevyšlo ozvu se. Díky moc.
  2. Moc díky, odpovídám trochu se spožděním, byl jsem týden pryč. Pokud je možné vyzvednutí v Praze i s ohledem na lockdown, tak ideál. Jsem z Prahy 4 - Chodova. Tel. na mne 605 526 141. Díky.
  3. Díky za tip a znáte někoho, kdo by si s tím poradil? Jinak po nějaké době (v rádu minut / hodin / dnů) se zastaví a začne pípat a napíše: "1st: Error"
  4. Našel by se tu někdo nebo mohli byste doporučit někoho šikovného na opravu natahovače hodinek? Jedná se o natahovač značky Kadloo na jedny hodinky. Bohužel značka již zřejmě před lety zkrachovala a v ČR není dostupný žádný oficiální servis. Natahovač chvilku funguje (někdy 10 minut, někdy 2 dny) a pak se zastaví a začně pípat, dokud ho nevypnu a znovu nezapnu. Zkoušel jsem různé nastavení (směr otáčení, rychlost atd.) a nemá to vliv. Stejně tak není vysledovatelné, proč někdy funguje 10 minut a někdy 2 dny. Jediné, co jsem jako laik mohl zkusit byla výměna trafa, ale to nepomohlo. Jsem z Prahy, ale případně mohu i někam poslat. Děkuji za případnou pomoc.
×
×
  • Vytvořit...