Přejít na obsah

Julda2

Členové
  • Příspěvky

    5
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Fanoušek značky
    Seiko, Casio, Tudor

Julda2's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Přesně, do té hospody už by to chtělo. Ne vážně, příště musím do svých příspěvků přidat více ironie... Jak říkáš, zaujali mě tím, jak jsou strašný. Na tohle forum jsem sice narazil nedávno, ale chtěl jsem znát i Vaše reakce. před tím, než někam něco nasypu, dělám si research, nějaké lehčí kousky už také doma mám. Ale každopádně díky za názor, vše se počítá.
  2. Hele doslova jsem tu půl dne, mám home office a místo toho tady smrdím
  3. To už se pohybujeme trošku jinde
  4. Samozřejmě to nemůžete brát doslova, popíchnutí. Ale co na ně říkate? Cenovka cca 27tis, najdeme i na https://www.helveti.cz/casio-g-shock-frogman-gwf-a1000brt-1aer-borneo-rainbow-toad , mě to přijde ranec ve stylu cyberpunku, respektive, když je vidím, okamžitě si vybavím tu hru.
  5. Ahoj všem, jsem zde nový, ale velice mě zaujali hodinky Casio G-Shock Frogman GWF-A1000BRT-1AER Borneo Rainbow Toad viz foto, co na ně říkáte? Zde na foru jsem hledal, nenašel (pokud zde byla konverzace a jsem slepý, tak mi to prosím omluvte) nějaké zkušenosti? Názory? Uvažuji nad nákupem pro budoucí generaci (snad se nebudete smát), předem dík všem a jsem rád, že jsem se zde registroval (teď jsem dočetl vintage článek seika - paráda...)
×
×
  • Vytvořit...