Přejít na obsah

dosek

Členové
  • Příspěvky

    5
  • Registrace

  • Přítomen

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

dosek's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Mám hodně útlou ruku, bohužel, ale nožky nepřesahují, je to úhlem, ikdyž těsně. Ano, mít na chlapa takhle útlou ruku je na prd, ale houby s tím udělám. Hodinky jsou 46mm a jsou maximem které si mohu s rukou dovolit
  2. Tak jsou doma a mám z nich opravdu radost. Po letech pouze s Apple Watch je zvláštní pocit mít na ruce zase klasické hodinky. Snad budou v pořádku po dlouhá léta. Díky všem za rady.
  3. Díky za názor, právě z důvodu PVD úpravy jsem se nakonec rozhodl pro tyto limitky: Wenger Attitude Heritage - Limited Edition 01.1546.101 | Hodinky Helveti.cz Po objednání jsem ale narazil na rozpory ohledně sklíčka. Helveti a Wenger na dýnku uvádí Saphire Crystal (čistý safír). Jiné obchody a zdroje uvádí ale minerální, pouze se safírovou vrstvou. Obchod na dotaz zatím nereagoval, tak uvidíme. Bohužel se mi nepovedlo sehnat už limitku s ocelovým tahem, škoda, snad půjde někde třeba objednat dodatečně. Pak jsem se taky dočetl o častých problémech s přesností a rezervou tahu strojku ETA 2824-2, tak snad jsem neudělal chybu
  4. Chci si koupit nějaké klasické hodinky s automatickým strojkem ke střídání k Apple Watch (já vím fuj fuj ale mně jako postiženému člověku dost ulehčují život). Jde mi o střídání a formálnější příležitosti, rozhodně nechci utratit desetitisíce a hodinky nechci jako investici. Chci je pro radost a doplněk. Všechny požadavky i stran designu splňují tyto Metropolitan Automatic od Wegneru: Wenger Urban Metropolitan Automatic 01.1746.102 | Hodinky Helveti.cz Je něco na co si u těchto hodinek nebo značky dát pozor? Měl jsem nůž a nedal jsem na něj dopustit než mi ho ukradli Ocenil bych taky doporučení vhodného ocelového tahu, kůže mi úplně nesedí a s ocelovým tahem se bohužel neprodává. Všem díky předem!
  5. dosek

    Wenger

    Zdravím všechny. nechci zde zakládat zbytečně nové téma, tak se zeptám zde. Chci si koupit nějaké klasické hodinky s automatickým strojkem ke střídání k Apple Watch (já vím fuj fuj ale mně jako postiženému člověku dost ulehčují život). Jde mi o střídání a formálnější příležitosti, rozhodně nechci utratit desetitisíce a hodinky nechci jako investici. Chci je pro radost a doplněk. Všechny požadavky i stran designu splňují tyto Metropolitan Automatic od Wegneru: Wenger Urban Metropolitan Automatic 01.1746.102 | Hodinky Helveti.cz Je něco na co si u těchto hodinek nebo značky dát pozor? Měl jsem nůž a nedal jsem na něj dopustit než mi ho ukradli :-) Ocenil bych taky doporučení vhodného ocelového tahu, kůže mi úplně nesedí a s ocelovým tahem se bohužel neprodává. Všem díky předem!
×
×
  • Vytvořit...