Přejít na obsah

koudy42

Členové
  • Příspěvky

    3
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele koudy42

  1. Zdravím znalce hodinek, mám takový dotaz ohledně opravy mých Wengerů, včera jsem byl tak šikovný a připitý si krásně sjel sklíčko hodinek a mám na nich šrámy cca 3x3mm. Jak je to s opravou sklíčka, lze vyměnit celé sklíčko nebo jsou na to nějaké jiné metody? . Jsem na sebe pěkně naštvaný a doufám, že to pujde opravit ať to stojí co to stojí. Děkuji moc za rady a tipy a omlouvám se jestli se to tu někdy v minulosti řešilo, ale nenašel jsem žádné rady a podměty k tomuto typu hodinek.
  2. Děkuji za názor, co jsme koukal tak se mi líbilo dost modelů Wenger, jen mám strach aby mi neodstavaly na ruce, mají dost velký průměr a odstávající úchyty osiček pásku. Jinak co sem tak četl tak je koupím raději na ebay prý tam panují o dost tvrdší pravidla než na fakovském aukru. Neříkám, že ebay je 100%, ale už jen když vidím ty rozdíly v cenách tak mi jasně vychází ebay.
  3. Zdravím lidi chronomagu, chtěl jsem se zeptat co si myslíte o značce Wenger, jaké máte zkušenosti a jak se díváte na aukro nabídky jako tato: http://aukro.cz/show_item.php?item=6326489...9B+odesl%C3%A1n co jsem měl možnost číst tak aukro = jeden velký fake, jak potom, ale nabízí třeba mezinárodní záruku prodejce ap.? Omlouvám se zkušeným znalcům, jsem nováček a potřeboval bych poradit na co si dát pozor ap. Děkuji za podmětné připomínky a rady.
×
×
  • Vytvořit...