Přejít na obsah

Fedo

Členové
  • Příspěvky

    10
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Fanoušek značky
    Omega, Tudor, Zenith,

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Fedo's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Veď to. Ukazuje len 10s takze sa bude točiť pekne rýchlo. Zenith majú ešte aj zelený kaučuk v balení.
  2. Rozmýšľam o kúpe elegantnejších hodiniek a v užšom kole mám Grand Seiko heritage a nové Zenith Defy Skyline. Nejaké pre a proti by pomohli. Dik. Cenovo sú približne rovnaké.
  3. Sám som nevedel aké hodinky by som chcel. A keď som tieto našiel u AD na SLovensku tak som si pozrel zahraničné fóra, zistil som že sú veľmi žiadané a cenené. Sám sa do toho nevyznám lale podľa recenzií vraj naj PO. Myslím že len 4 sú momentálne dostupné cez Chrono24 a cena začína na 10,000 USD. Tak asi som kúpil dobre. Sám som sa čudoval že ich mali na predajni. Asi tam ostali zabudnuté.
  4. Toto sú prvé keramiky. Liquid metal. https://www.omegawatches.com/watch-omega-seamaster-planet-ocean-600m-co-axial-42-mm-22230422001001
  5. Presne tak. Nekupujem hodinky aby ostali kdesi zamknuté. Nech sa teším z nich. Uvidím keď ich dám prvýkrát na ruku. Ešte chvíľu musím počkať.
  6. Nazdar všetkým. Keďže idem mať okrúhle výročie rozhodol som sa kúpiť prvé luxusnejšie hodinky. Začal som cca 20 rokov dozadu s Tissot, Traser, Oris. Na Slovensku som našiel kamenú predajňu kde mali tento model: PLANET OCEAN 600MCO‑AXIAL 42 MM, 222.30.42.20.01.001. Je to limitovaná edícia 1948 ks. Keďže som v zahraničí, kúpil som ich online a nechal doručiť domov, kde na mňa čakajú. Dúfam, že to bola dobra investícia.
×
×
  • Vytvořit...