Přejít na obsah

azeppelin

Členové_50
  • Příspěvky

    3 516
  • Registrace

Příspěvky od uživatele azeppelin

  1. Zkrátka se mění priority. Současní mladí produktivní většinou nechtějí trávit život prací. Hodně jich to má hozeno tak, aby přesně vyšli a zbytek času mají pro "sebe". Na rovinu na pohovoru řeknou, že celý úvazek ani nechtějí. Jsou schopni přijít s nulovou představou o náplni práce, nepřečtou ani firemní web. V první větě se klidně zeptají, zda-li musí moc do práce chodit, že by to mohli dělat z domu. Přibližně jeden z deseti působí trochu schopně, aby po půl roce odpadl se slovy "moc práce za málo peněz". Vlastně je i chápu.

  2. před 11 hodinami, Conrad napsal:
    • Jistě máme každý právo na názor, já si myslím, že dětem by mělo být zachováno dětství, v   Mateřídoušce Brouk Pytlik a Ferda  mravenec  až povyrostou Rychlé šípy, kontextu aktuálního celospolečenského tématu si později užijí ňeúrekom :cheers:

    Jako jistě, každý máme právo na názor. Nicméně speciálně Sekora implementoval do svých příběhů socialistické smýšlení a zcela vědomě dětem předkládá komunistickou ideologii formou kreslených příběhů. O jeho osobních postojích se nemusíme vůbec bavit, víme jak např. dopadli jeho židovští mecenáši. Byl kádr a vedoucí pracovník Státního nakladatelství dětské knihy, které mělo ideologizaci v popisu práce. Viz i jeho Americký brouk... "Vypořádali jsme se s Horákovou, Peclem a společníky, vypořádáme se i s mandelinkou bramborovou – americkým broukem!“ To už se můžeme rovnou bavit o Nosovovi a dalších. Ale kontra tzv. současné propagandě, kdy tu kolega komiks o náplni práce prezidenta srovnal právě s propagandou 50. let, to argumentačně nemá logiku.

     

  3. před 4 hodinami, M10 napsal:

    Ohledně Mateřídoušky a PP v ní, pokud někdo věří (nebo chce věřit), že jde o jakési spontánnní dílo a aparát prezidenta o tom nevěděl....tak je mi ho upřímně líto, ale na druhou stranu mu jeho bezelstnou naivitu závidím. Mít až tak snadný život  je totiž k závidění:).

    Takže ty si nenaivně myslíš, že jedním z prvních strategických rozhodnutí nového prezidenta byla návštěva Slovenska a ideologická doktrinace dětí prostřednictvím Mateřídoušky. Tak to pak OK.

    Sestimsmiř, minimálně dalších pět let bude nejspíše Pavel prezidentem. Když se objeví na známce, tak to nebude pokus o ideologické vymývání mozků, on je ten chlap prostě prezident. Výhrady mít můžeš, ale k tomu aby byl lepším prezidentem, než jakého jsme posledních pár let měli, je laťka nasazena proklatě nízko. Stačí, když se bude usmívat a nenablije do korunovačních klenotů.

  4. Showtime zatím splňuje co jsem od toho čekal. Spousta tv vykopávek s dabingem + pár novinek. Yellowstonem ně naštvali, anžto dabing končí u druhé série. Ale např Disney lituju, že jsem jim naletěl na sliby. Mraky Marvel volovin a nejsou schopni dát ani Akta X s dabingem. Celý Disney je prakticky jen o Mandalorianovi, kterého tam začali dávkovat po dílech + Obi-Wan a Andor. To je první adept na zrušení.

    Ps: Showtime nemůžu beztrestně zrušit, jelikož tam je Tlapková patrola

  5. před 1 minutou, M10 napsal:

    To si tady už děláte úplně prdel ne? Žižka spasitel českého národa? No tak to už chápu vaši adoraci  fašistických banderovců... Chudák Odjinud, jedinej  tady s vámi všemi  zkouší diskutovat, leč marně. Pánové, pokud radíte někomu aby si nastudoval historii, tak to udělejte nejdříve sami. To co tady prezentujete, není historie, ale propaganda. Pokud neěkdo věří Starým pověstem českým od Jiráska, jako relevantnímu historickému zdroji, tak mu není pomoci.

    oh-my-god-omg.gif.e00b0dd78fe922bc21b9999c03a96373.gif

  6. Bandera kradl i krmítka. Od spasitele českého národa Žižky, bychom se přes fašistu Banderu, mohli přesunout třeba k Radolu Gajdovi. Pro hospodské historiky mám připravenu celou řadu podnětných témat. A co myslíte, byl T.G.M. synem Františka Josefa? 

  7. před 6 hodinami, nicmoc napsal:

    A co jako? Bandera bojoval za Ukrajinu v době, kdy bylo její území okupováno pšonky a bolševikem, a kdy bylo ukrajinské obyvatelstvo bolševiky systematicky vyvražďováno. Narativ "banderovců" je vyloženě relikt z bolševické propagandy.

  8. před 18 hodinami, McStinger napsal:

    Neblbni. Bez tej jeho povahy by asi Floyd nebol Floydom. Je to starý pán a vymýšľa chujoviny. Nemáš vo svojom okolí nejakých starších ľudí, čo robia ničím nepodložené hovadiny? Ak nie, požičiam. Pomôžu aj s muškátmi.

    Povíme si, až bude mít za půl roku severokorejské turné. :).

  9. před 3 minutami, odjinud napsal:

    Jó, kdyby... na tuhle zahadu je i makropohled kratky 🙂

    ...

    A k te valce - za makropohled beru to, co je treba ex post v ucebnicich, tedy co, kdo, jak a proc, tedy vecne nestranne informace bez emoci; za mikropohled beru treba zpravy v mediich primo v case valky, tedy nejcasteji mrtve a zranene, masakry, genocidu, devastaci, a to ve velkem detailu, tedy informace prevazne emocialniho razu s nizsi vecnou informacni hodnotou. Jinymi slovy vojak vidi velmi detailne svuj zakop, ale nechape vsechny souvislosti, protoze je moc blizko, pomyslne i doslova; general, aby videl celkovy obraz, musi byt proto dal a mit odstup.

    S muškátama se rozluč!

×
×
  • Vytvořit...