Přejít na obsah

Rak

Členové
  • Příspěvky

    8
  • Registrace

  • Přítomen

Contact Methods

  • ICQ
    266332694

Rak's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. A co tyto http://www.hodinky.cz/casio-g-shock-awg-100br-1aer.html
  2. Tady sem nasel TRASER Classic http://cgi.ebay.com/Traser-H3-Classic-Auto...id=p3286.c0.m14 je to dobry prodejce? Max castka by mela byt 10tis i s dopravou a pripadnym DPH - jestli se plati.
  3. Diky za tip, tyhle sem jeste nevidel, skoda ze tam neni otocna luneta.
  4. Hezky den, chci si zakoupil sve prvni automaty, ktere budu stridat hlavne s G-SHOCKy. Hledam PVD provedeni. Rad bych nakoupil v zahranici (ikdyz s tim nemam zkusenosti) Zatim mam dva favority: Seiko 5 Sports Black (Model SNZD73K1) http://www.azwatch.cz/hodinky/se306-seiko-...orts-100m-black - vyprodano jinak bych je hned bral. Druhe, ikdyz cenove odlisne Traser Classic Automatic Pro http://www.traser.cz/classic-automatic-pro Zadam tedy zkusenejsi, o radu jestli sem vybral spravne, pripadne kde je vubec nakoupit?
  5. Hezky den, zakoupil sem si GW-9200-1ER super hodinky..., jenze kdyz je mam kousek od ucha a zahrkam s nema, tak uvnitr to vydava hodne tichy zvuk, jako by tam byla nejaka kulicka, mohlo se treba neco uvolnit? A jeste dotaz: mohou se hodinky ovladat pod vodou?
  6. Diky za reakci, zrovna dnes sem objednal ty T1c je tam rozdil jen 300kc. Nevis jeslti se da plavat i s tim pasem, je vodotesny?
  7. Hezky den, planuji nakup hodinek ke kolu. Kazda rada mi urcite pri vyberu pomuze. Hodinky by meli merit tep, melo by se s nema dat plavat (potapet ne). Co sem hledal tak ze znacek Sunnto, Polar...? Cena max. 3500, kdyby vyrazne lepsi tak se muze priplatit. Nakup planuju v CR obchodu.
×
×
  • Vytvořit...