Přejít na obsah

Wendellin

Členové_50
  • Příspěvky

    178
  • Registrace

  • Přítomen

Příspěvky od uživatele Wendellin

  1. před 35 minutami, Daemonultimate napsal:

    Problém je vlastně jenom v tom, že to je kopírka. Ale to je lepší, než kdyby vymejšleli něco svýho. To by to asi vypadalo.

    Tohle je naprosto geniální řešení vnitřního boje, zda koupit či nekoupit hodinky z Alíka. Takhle jsem se už dlouho nenasmál. Všichni buď hejtujou, nebo do nebes vychvalují, ale tys to prostě rozsekl. Klobouček a tuto definici tesat do kamene.

  2. před 14 hodinami, Moty napsal:

    @raguPřes 30 let problémy se zády, chodím pravidelně na fyzio, většinou to je dobrý, teď se mě to holt drží delší dobu, z toho podklouznutí se mi rozhodily SI spojení a teď se to posunulo na hrudní páteř

    A zatím jsem s tím nikde nebyl, nicméně to dneska vidím na rychlý fyzio, asi elektriku a pak se uvidí co s tím dál

    Na to velký pozor, můj příběh je podobný tvému, bolesti zad, poté se přidala bolest na hrudi, takhle asi pět let. A že jsou to plotýnky. Pak zase že kyčel Tep levé kyčle 2020. Bolesti nepolevili ani po operaci. No zkrátka vloni o Velikonocích jsem si pouhým opřením zlomil klíček. Na pohotovosti se pozornému lékaři něco nelíbilo. Nastalo kolečko vyšetření včetně mag. rezonance. A jaké bylo mé překvapení, když se zjistilo,že mám zlomené čtyři obratle a asi šest žeber. To nevymyslíš, to musíš zažít. Konečná diagnóza Mnohočetný myelom. Ze dne na den se ze mě stal onkologický pacient. Být tebou, nechal bych si od obvoďáka dát žádost o vyšetření na hematologii, aby si mohl vyloučit i tuto bestii.

  3. V 4. 2. 2024 v 10:48, Hotovyrado napsal:

    To sklo máš takové dodřené, nebo je to blbě vyfocené? Jaké to jsou cibule? Díky

    To je vlastnost to ciferníku , je něm několik souhvězdí a část sluneční soustavy i se Zemí. Já jsem s nimi spokojen, na ruce vypadají luxusně a většinou na první pohled upoutají. Dost často se mi stává, že se mně lidé ptají co je to za hodinky a chtějí si je prohlédnout. To se mi nestává ani s Omegama🤣🤣🤣

    20240108_124548.jpg

    20230630_173816.jpg

  4. Pro mě jsou to naprosto skvělé hodinky. Vzhedem k tomu, že mám omezené finanční možnosti (kdo je nemá?) Tak jsem je koupil zde od váženého člena variantu s quartz  strojkem a bral jsem to jako posun o level výš než Seiko5 nebo Steinhart které vlastním. A věř nebo ne, ty hodinky si tu cenu obhájí. Prostě jak je má člověk na ruce, tak ty hodinky říkají, stojíme tolik , kolik stojíme, protože jsme Longines a protože máme skvělé dílenské zpracování a jsme prostě top" . Ale tisíc lidí tisíc chutí. Na mě zkrátka takhle působí a nedám na ně dopustit. Také je fakt, že já jsem hodinkový exhibicionista. Za mě v této cenové relaci nejlepší volba.

    20231202_013156.jpg

×
×
  • Vytvořit...