Přejít na obsah

MKR

Členové_50
  • Příspěvky

    375
  • Registrace

  • Přítomen

Příspěvky od uživatele MKR

  1. Anela: moc pěkný, u nás je to letos nějaké slabé. Paradoxně nejvíc plodí a valí fíkovník a co je venku. A rybízu a jahod byl takovej mrak, že je spousta marmelády. Ve skleníku tento rok nic moc. Super odrůdy všeho možného má chlapík na permasemínka.cz, nejsou to hybridy F1, můžeš si schovávat semínka na příští roky. Černý by mohly být nějaký Black cherry.

  2. Já na ten dokup dole neměl koule, jsem blbej, mel jsem pocit, ze v tom mam nasypano ?az dost? uz. Ale po bitvě je každy generál. Navíc jsem se pred nějakou dobou narovinu uz vykašlal na nějaký studium, sledování skupin, TA, atd. Uz to mam jak ?pane 1000 na kuličku?. Jediný v co doufam, je opětovný opakování historie a parabolický bullrun a osobne hlavne potrebuju altseason, protoze jsem pri hraní si na tradera uvízl v altech jak se to začalo srat...Takze osobne uz je mi to tak nejak jedno.

  3. Chodím sem jen nárazově, vždy jen tak 2 až 3 strany dozadu, tak sorry, jestli to tady už bylo nedávno, ale teď se mi fakt líbilo tohle: https://www.csfd.cz/film/575731-yellowstone/prehled/. Taková novodobá westernová Sons of Anarchy / wind river / Kmotr / Dallas / tanec s vlky (dobře, jen proto, že je tam Costner) všehochuť, která na mne ale moc dobře fungovala. Těším se na druhou sérii.

  4. Zrovna jsem dokoukal Dragged Across Concrete. Za poslední dobu asi nejlepší drama/thriller, co sem viděl. Napětí by se tam častokrát dalo krájet, málem už sem neměl prsty na kousání. Mel Gibson pořád umí a Vinci Vaughnovi to taky sedlo. Tentokrát i lehce natažená stopáž neni ku škodě, ba naopak ? celej příběh se buduje pomalu, postupně, za to s perfektně stoupající intenzitou. Paráda!https://www.csfd.cz/film/535121-na-spatne-strane/prehled/

    Teď to sjíždím, je to pecka.

     

    A ?The Mule? byla taky...

×
×
  • Vytvořit...