Přejít na obsah

Bzuk

Členové
  • Příspěvky

    21
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Fanoušek značky
    Prim sport

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Bzuk's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Zdravím pánové, řekli by jste i prosím jestli je to bastl? Tuším že jo, díky za odpověď.
  2. Díky moc za všechny rady, večer do toho půjdu.
  3. Těsnění nové, plíšky vyhle nahoru, zjistil jsem že sterkaji i když je bez dynka zmacknu v prstech, potřeboval bych asi vyndat korunku ale nevím jak.
  4. Dík, já už to četl a i udělal, po zasroubovani dynka pořád to samé litá to z hora dolů.
  5. Dobrý den nezlobte se prosím že píšu vám ale nevím kde se tu zeptat. Koupil jsem nedávno své páté humberta (nikdy jsem je neměl úplně rozebrane) dynko, armovak vše perfektně sedí ale přesto se strojek hýbe uvnitř a chrastí, můžete mi prosím říct jak přesně je tam upevněn? Nechybí tam třeba nějaký další gumový kroužek nebo tak něco v porovnání s ostatníma humbertama je to vše stejné. Děkuji za odpověď.
  6. Dobrý den, nevím jak položit otázku všem,tak doufám že to vyjde.Koupil jsem dnes v Ostravě za doufám super cenu ty dolní primky na obrázku.Mel bych prosím tři otázky,ty dolní jsem tu už dával jsou jak mi tu už pánové potvrdili bastl který jsem koupil v Maďarsku ale fungují perfektně.Nejprve se mlzily při pocení ruky v rukávu ale po dotažení dynka v poho.Moje otázky jsou: Která luneta je originální,jestli"Ostravy"vypadají v pořádku (myslím luneta, ručky,korunka atd.Pri seřizování jdou těžkopádně,při vytažení a zatlačení korunky nekliknou,jen prostě zajedou jak po měkkém asfaltu. "Maďarky"při vytažení korunky "kliknou"a jdou lehce.Nevim jak by to mělo být správně a které jsou na tom mechanicky lépe.Diky moc za odpověď.Preji pěkný den pánové.
  7. Zdravím, chtěl bych se(možná hloupě)zeptat, když se hodinky (sporty 2)po zpocení rosí, znamená to že těsnění je na prd nebo je to jen vlhkost z posledního servisu??Dá se to nějak potvrdit??Díky za odpověď.
  8. Šlapou perfektně,asi dobrý hodinář a štěstí taky.
  9. Má to nějakou "cenu je ""vrátit"" do původního stavu""(ty vole ty znaky mi daly ;0)
×
×
  • Vytvořit...