Přejít na obsah

Bende

Členové_50
  • Příspěvky

    72
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha
  • Fanoušek značky
    Tudor, Seiko, Rolex, Blancpain.

Návštěvy profilu

798 zobrazení profilu

Bende's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. Co Astromaster Buler, sehnat je v nějakým top stavu
  2. Nové hodinky, stále k dispozici.
  3. Měl jsem AW i Garmin. AW jsem nosil denně, hlavně kvůli tomu, že jsou to smart watch a v mnoha situacích to člověku pomůže...nadiktování zprávy hlasem, příjem hovoru na hlasitý reproduktor, ovládání hudby. To propojení s iPhonem je prostě o dost lepší, než jiné hodinky. Garmin nosím jen na sport a měřím s nimi jen sportovní aktivity. Kolo, běh, plavání, lyže.. Když je nepoužívám, tak je vypnu. Baterka tak vydrží několik tréninků a je to komfortní. Mám plastové Forerunner, proto je běžně nenosím. Nejsou to prostě hodinky na klasický nošení, pokud zrovna nechceš křičet do světa, že jsi běžec nebo triatlonista. V tomhle jsou určitě Fénix lepší a třeba v kombinaci s koženým řemínkem se asi dají nosí celý den. S Garminem zaplatíš, ale nedáš tam stocard, neodpovíš s nimi na zprávu atd. Ty notifikace to jen zobrazí na displeji, ale nejde s nimi nijak interagovat. Na sport jsou ale určitě lepší než AW. Měří skvělé spánek, body battery, kde jde třeba několik dní dopředu poznat, že na tebe něco leze a celkově když to člověk se sportem mysli vážně, tak to určitě dává smysl. V čem byly AW lepší bylo počítání bazénů a rozpoznání stylu plavání. Tam to fungovalo skvěle a Garmin občas až v půlce dalšího bazénu zjistí, že plaveš další bazén. Takže za mě, podstatě záleží, co chceš a potřebuješ. Sportovní hodinky, se kterými změříš cokoliv, zvládneš s nimi 200km kolo a budeš tam mít různý zdravotní metriky, tak určitě Garmin. AW v případě, že potřebuješ prodlouženou ruku telefonu a to sportování "nebereš úplně tak vážně".
  4. Díky za rychlou odpověď!
  5. Zdravím, vy kdo je máte, kupovali jste je na tom koženém řemínku? Případně jaký je? Volili byste raději tropic? Někde jsem četl, že ten kožený neni moc kvalitní. Přemýšlím, že je koupím Případně budu rád, když majitelé postnou ještě nějaké fotky co mají. Díky!
  6. Nová reinterpretace potápek ze 70. let. Oranžová barva je 1000ks limitka za 900CHK, černá za 850CHK. Velikost 42x43,5mm a vodotěsnost, jak název napovídá, 1000m. Kalibr powermatic 80. Za mě velká paráda!
  7. Bende

    Nove modely Seiko 2014-18

    Jsou krásný, prostě je udělali podle těch starých...až na tu cenu, no
  8. Ahoj, záleží, jakou bys měl barvu. Já tedy nemám přímo Ouru, ale mám černou barvu a ta se většinou nejvíc škrábe právě při různých manuálních činnostech, hlavně o další kovový předměty. Dalo by se to řešit pracovními rukavicemi nebo jsem viděl, že na to dělají různý šprcky, který ten prsten schovají, případě si lidi řezali starou duši na kolo a tím to kryli.
×
×
  • Vytvořit...