Přejít na obsah

T-800

Členové
  • Příspěvky

    11
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele T-800

  1. V Budapešti je toho k doporučení opravdu dost - záleží na tom, co kdo preferuje. Byli jsme několikrát a vždy našli další zajímavé místo. Asi bych spíše doporučil kouknout na souhrn tipů jako např https://smilingway.cz/budapest-tipy/ a vybrat dle preferencí. A k tomu dokoupit lístky na HopOn HopOff autobusy (jak říká název, nastup/vystup kde chceš) - lístky platí tuším 48 hodin a jezdí to jako okružní jízdy po městě. Tyhle patrové busy bez střechy dávají letní návštěvě další rozměr. A cesta výletní lodí ukáže město z jiné perspektivy (ale nedá možnost vystoupit tam, kde by člověk chtěl strávit více času).
  2. Nabídka úročení určitě zajímavá (jen ta chybějící aplikace kazí dojem). Ale zřejmě bude brzy pásmové úročení - dnes u účtu uvádí: "Úroková sazba pásmové: do 100 000 6,01%, do 20 000 000 6,01%, nad 20 000 000 6,01% p.a."
  3. V Ostravě bych šel do https://www.deal-klenotnictvi.cz/ S jejich prací jsem byl vždy spokojen (většinou šlo jen o drobné úpravy/opravy). Seiko prodávají taky, takže je znají a asi budou mít i ND.
  4. Jako kupující jsem byl maximálně spokojen - ultrarychlé dodání a zboží přesně dle popisu.
  5. Myslím že to (na začátku filmu) zdůvodnili lokálním rušením GPS signálu = nemožnost přesného zaměření.
  6. Chargeback jsem bez problému realizoval (a myslím že to bylo právě u jednorázové karty, ale už si nejsem jistý vzhledem k uplynulé době). Revolut obecně nemá problém přijmout peníze zpět na zrušenou (jednorázovou) kartu, takže chargeback musí také správně identifikovat/přiřadit. Rozhodující bude jen doložit oprávněnost požadavku.
  7. T-800

    Omega CK 859 Re-Edition

    Ad Omega servis a neorigo příslušenství: když jsem dával PO na nezáruční servis ve Vídni, dáma přijímající hodinky (lehce znechuceně) prohlásila: "Ale to není originální řemen, který máte nyní na hodinkách. A to je chcete dát TAKHLE do servisu?." Skoro přitom vypadala, že je nebude ochotná převzít.... Konstatoval jsem, že má pravdu, že dávám na servis jen hodinky a řemen chci sundat a vzít si jej k sobě. Evidentně ji to uspokojilo, řemen ihned sundala a hodinky přijala na servis.
  8. Jsem právě v Marušići (kousek od Makarske). Počet lidí zatím OK, ceny vyšší než v ČR, ale ne o stovky %. Obchod - nejlevnější víno od 20 HRK, zelenina stejně/levněji jako v CZ, potraviny cca 10-20% více. Pizza v bistru od 50HRK, jídlo v lepší restauraci pro 4 osoby - vše z moře (včetně předkrmů, zákusků, pití) 950 HRK, oběd pro 4 osoby v běžné restauraci - vše z moře (včetně nápojů) 660 HRK. Místní točené pivo od 22 HRK. Hodina parkování 5-8 HRK. Edit: kilo čerstvých ryb přímo od rybáře 100HRK. Ubytování (napřímo i Booking) vždy dle dohody.
  9. Verze NY0086-83L = taky dobrá modrá varianta na léto. Kde jinde za 4 500 Kč je 200m, ISO 6425, spona s "mikroregulací", inhouse kalibr s hackingem (u 8204), day-date (pro někoho mínus) a pěkné pepsi barvy.
×
×
  • Vytvořit...