Přejít na obsah

vonmisses

Členové_50
  • Příspěvky

    121
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele vonmisses

  1. Ja na zlate Daytony na oysterflexu u HB taky čekám už pomalu 2 roky.
  2. Kdybych jedny už neměl asi bych do nich šel. Zřejmě teď zaváželi nové kousky. Ženě volali v pondělí z HB po 15 měs DJ 36 palmy drážk. luneta.
  3. Ty pepsiny uprostřed to je dobrá provokace.
  4. A když budu mít doklad například od bazaru apod. tak ten taky snad platí? Nemůžou chtít jen doklad od AD. A co ostatní luxusní zboží? Třeba kabelky?
  5. Mně se nelíbí ani kdyby staly desetinu.
  6. Taky o nich uvažuji, zkoušel jsem jen 39, čekám az budou i 42 abych mohl porovnat a vybrat, zápěstí mám 17.5- 18
  7. Díky za fotky. DD tady moc často vidět nejsou. Hezká kombinace.
  8. Jestli leštit v tomto případě spíš brousit tak někoho, co to opravdu umí. Je tam rotační brus, rýhy hlubší blízko hrany. Pochybuji, že máš doma soustruh nebo aspoň sklíčidlo na stopce a širokou škálu zrnitosti a materiálů brusiva.
  9. Hezky sis pohrál. Podzim venku, podzim uvnitř.
  10. Snížení ceny na 17 000 Euro
  11. Dnes bez obav z magnetické indukce. I když nevím přesně kde mi prakticky hrozí.
  12. Tvl...Frajer je chtěl vidět, tak jsem si je vyfotil, když už byly na ruce. Pak zpátky do schránky. OMG... podezírani z nepoctivych praktik si vyprošuji. Mozná by nebylo od věci všímat si důležitějších věcí.
  13. Na mně po pravdě taky, nosím je zcela výjimečně. DJ by mi asi taky seděly na mých 18cm víc.
  14. vonmisses

    První hodinky Rolex

    Bude to na prd stále, jen bez těch extrému. Koukám kolem sebe kolik mladých dorůstá k zájmu o luxusní hodinky. A to my jsme relativně chudá země. K tomu, když si představím, že jen v Americe je cca 2mil dolarovych milionářů. A když začnou bohatnout i chudší země zejména v Asii zase dorostou potencionální zákazníci. Jistý nedostatek osobně považuji za trvalý i pro dlouhodobý horizont.
  15. Bechyně potvrzení nevydává. Možná ví proč. Od hodináře mám info, že repliky kvality 1A ( cena obvykle od 500 $ nahoru )bez otevření nepozná.
×
×
  • Vytvořit...