Přejít na obsah

vasek8

Členové
  • Příspěvky

    6
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli vasek8

  • Datum narození 10.3.1983

Contact Methods

  • ICQ
    220141491

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Fanoušek značky
    Prim, Orient, Mido, Seiko

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

vasek8's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Zajímavá rada. Nejlepší způsob, jak přijít o připsané státní příspěvky a úroky z nich. @Kotlick Doporučuji se stavit v bance nebo přímo stavební spořitelně, kde bylo penzijní připojištění sjednáno a poradit se tam. Samozřejmě může být snaha tě přesvědčit na něco "nového a lepšího", tak se případně obrň, pokud nechceš důvěřovat pobočkové pracovní síle
  2. vasek8

    Mido

    Chápu to a jsem s tím smířený, i když osobně se snažím na to moc nedat. Dobře je to vidět u prodeje starších kusů, kdy ty "luxusnější" rostou časem na ceně, kdežto běžné klesají. Původně se @jarojetu ptal na subjektivní pohled, proto jsem tu napsal svůj názor a právě ten subjektivní úhel úmyslně ještě vyzdvihl.
  3. vasek8

    Mido

    Když už se diskuse ubrala směrem k porovnání i s jinými značkami, pak přidám i svou zkušenost s výběrem. Nedávno jsem si prošel zvažováním, jestli koupit Mido nebo Hamilton, přitom jsem u Hamiltonu mířil na Khaki Field Automatic a nakonec jsem se rozhodl pro Mido. Zpracování mi přišlo příjemnější a lépe padnoucí na ruku (samozřejmě to může být zmíněným modelem). To už jsem měl mnohem větší dilema mezi Mido a Certinou Porovnat s Longine nemůžu, ty jsem v ruce neměl. Silně subjektivně jsem nadšený ze zpracování Mido Multifort Patrimony, takže nevím, co víc než "jen" prestiž a historii významné značky přináší (pro mě) výrazný cenový odskok.
  4. Také jedny přidám. Bohužel se tedy nenosí na mém zápěstí.
  5. vasek8

    Mido

    Po několika týdnech vybírání mezi více značkami jsem se rozhoupal a udělal si radost. Mido Multifort Patrimony na obyčejném textilním řemínku. Omluvte prosím kvalitu fotografie. Zkusím udělat nějaké lepší, ale jako fotograf bych se určitě neuživil.
  6. Objevil jsem v šuplíku hodinky Prim, které jsou očividně poskládané z více kusů a rád bych je dal trochu dokupy. pouzdro je 36 mm nejspíš Prim Traktor - ohnutá levá horní nožička, viz foto strojek kalibr 66 - předbíhá se o 2 minuta za den číselník asi Elegant se středovou vteřinovkou, která mi ovšem chybí. Existoval číselník Traktor, který by měl středovou vteřinovku? Průměr 36 je nositelný, proto bych je rád sem tam používal, ale stávající číselník očividně nepasuje.
×
×
  • Vytvořit...