Přejít na obsah

Murphy97

Členové_50
  • Příspěvky

    6 384
  • Registrace

  • Přítomen

Příspěvky od uživatele Murphy97

  1. Marceli,

    tech 200km bude i s tou 900 baterkou hodne "papirovych", myslim...

    Jestli na to nejak nespechas, ja bych chvilku hledal, cetl, porovnaval, ujasnil si "jak a kde" budu kolo pouzivat a hlavne navstivil nejakeho specializovaneho prodejce. 

    Zrovna vcera jsem stravil par hodin tady https://www.akumo.cz a tim, ze jsou fakt specialka, maji toho mraky skladem, tak jsem nemel pocit, ze mi neco "tlaci", ale ze fakt vybirame podle mych realnych pozadavku/potreb (a to jsem jeste nevybral 🙃). Samozrejmosti je, ze jsem si tam vcera nekolik kol projel na testovaci trati..

  2. Tak ja tady prihodim trochu toho drivi do lesa, zase..

    Druhy hodinkovy obchod s Jardou, opet na jednicku podtrzenou.                                                                                                  Komunikace, pristup, ochota, proste super. Navic si Jarda ochotne najde cas na konzultaci a radu, proste radost!

    Diky moc a at se ti dari!
    👍
     

  3. před 2 minutami, Hasňa napsal:

    Jj, jasný. Nechtel jsem nikoho urazit. Jen tyhle internetové fanouškovské tlupy jsou někdy šíleně rigidní a zaslepené. Se čtyřkovým Multivanem jsem něco najezdil i s velkým přívěsem, v té době to nemělo konkurenci.

    👍 souhlas! Drz se!

  4. před 5 minutami, Hasňa napsal:

    Ať mi tam políbí. Mě se ten nový Ford prostě líbí víc. A co se týče spolehlivosti, tak to může být jedině lepší, IMHO .

    Tak asi i Ty chapes, ze jsem narazel na urcity "patriotismus" ve vazbe na vice nez sedmdesatiletou historii tecek. Stejne tak to treba dnes citi volvisti.. Nic vic, nic min. A kdo ti ma co vsechno polibit? To uz fakt nechavam plne na Tobe 😏.

    Vubec nesoudim, to si necham az na moment, kdy to auto tady bude..

    A ano, spolehlivost (predevsim pate generace s bi-turby) je minimalne diskutabilni. U me 6.1 jsem nemel za tri a pul roku jediny naznak problemu..

    Tak to je za me vse a at vam vse bez ohledu na znacku/model paradne jezdi!

     

×
×
  • Vytvořit...