Přejít na obsah

Mystif

Členové
  • Příspěvky

    5
  • Registrace

  • Přítomen

Mystif's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Tak jsem udelal par mereni, aktualni hodinky mam 38 mm, nevadi mi, ale vetsi bych urcite snesl. Sirka zapesti 6,5 cm, obvod 19,5 cm.
  2. Jo, tak z te Longines Master Collection bych si asi vybral :-) Cenove je to trochu pres limit, takze budu jeste hledat a zaroven premyslet o navyseni limitu ;-)
  3. Jo, tak z te Longines Master Collection bych si asi vybral :-) Cenove je to trochu pres limit, takze budu jeste hledat a zaroven premyslet o navyseni limitu ;-)
  4. Diky projedu katalog... Jinak tyhle mi prijdou docela OK - co vy na ne? http://www.chronoshop.cz/cache/images/full/460_steinhart-nav-b-chrono-ii-with-leather-strap-3.jpg
  5. Ahoj, poprosim zkusene o tip na univerzalni hodinky, bezne noseni do prace do kanclu, ne k obleku. Ruku mam spis vetsi. Do ted jsem mel Seiko Presage, bohuzel mi je nekdo ukradl, tak jsem si rekl, ze bych mohl trosku upgradovat. Chtel bych automaty, asi Svycarske, ale nebranim se jinym navrhum. Cena by se mela pohybovat kolem 20 tis., hodinky mohou byt i z druhe ruky v dobrem stavu. Hrozne se mi libi tyhle: http://people.timezone.com/img/articles/archives0050/l675.jpg , ale tam se asi s cenou nevejdu ;-) Mozna znate neco v podobnem stylu. Diky za doporuceni
×
×
  • Vytvořit...