Přejít na obsah

Prome

Členové
  • Příspěvky

    6
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Prome

  1. Zdravim, využiji tohoto tématu a zeptám se. Jakožto student posledního ročníku VŠ na fakultě ekonomického zaměření hledám na příští akademický rok praxi/stáž v nějaké organizaci nebo podniku. Jde mi o získání zkušeností před ukončením studia a hledáním zaměstnání. Týká se to hlavně Liberce, jeho okolí a nebo Prahy. Pokud byste o něčem věděli nebo se o něčem v následujících týdnech doslechli, byl bych Vám vděčný za jakoukoliv informaci (nejlépe přes SZ). Předem díky
  2. Můžu se zeptat, jak jste dospěl k názoru, že ruské lodě (Sojuz) jsou spolehlivější než raketoplány (podle Vás americký šrot)?
  3. Snad to všechno dopadne a nic mi nezabrání vyrazit. Už cca 2 roky jsem chtěl nějaký start vidět, ale vždycky mi do toho něco přišlo. Tentokrát mám čas, ale zase moji "věrní" kolegové, se kterýma jsem byl dohodnut, mě nechali na holičkách.
  4. Tak to se samozřejmě stát může, proto tam chci zůstat cca jeden týden. Pokud by byl start odložen na delší dobu, tak se aspoň podívám po všech exponátech, který jsou v centru k vidění.
  5. Zdravim, plánuju vyrazit na poslední start raketoplánu, který by se měl uskutečnit 8. července + navštívit Kennedy space center a prohlídnout si všechno co nabízí. Neměl by někdo zájem se připojit? Zatim jsem sám a určitě budete se mnou souhlasit, že ve více lidech je to vždycky zajímavější. Času už není mnoho, ale další start už nebude a je to jedinečná příležitost vidět na vlastní oči milník současné vědy a techniky.
  6. Doma máme model 32pfl5605 a za sebe můžu říct, že s tim co popisute, jsem se nesetkal. Dost ale záleží i na nastavení tv. V menu je toho nastevení spousta, ale většinou to ten obraz spíš zhorší než vylepší. Takže pokud můžu radit, tak najít na internetu "nejlepší" nastavení vyhlídnuté tv, pak zajít do obchodu s vlastním HD videem a nakonec to nejdůležitější - najít ochotného prodavače, který vám dovolí si s tim pohrát. Druhou možností je koupit přes internet a pokud se něco nebude líbit, tak ve 14-denní lhůtě vrátit a začít hledat znovu.
×
×
  • Vytvořit...