Přejít na obsah

vendy

Členové_50
  • Příspěvky

    274
  • Registrace

  • Přítomen

2 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Rokycany
  • Fanoušek značky
    Omega, Seiko, Prim

Návštěvy profilu

6 155 zobrazení profilu

vendy's Achievements

Kandidát závislosti

Kandidát závislosti (5/8)

  1. Ideální auto na zimu, např. pro cesty na lyže, úprava ceny na 240.000 Kč - při rychlém jednání dohoda. V takto krásném a zachovalém stavu bych rád, aby šel do dobrých rukou.
  2. Prodám Škoda Superb 1.8 TSI, 118kW, 4x4, r.v.2009, výbava Exclusive, 161000 km, manuální 6.st převodovka, Airbagy, ABS, BAS, EBD, ETC, ESP, bi-xenony, multifunkční volant, tempomat, el.okna a zrcátka, rádio s mp3, cd, hdd, navigace, el. sedačky s alcantarou, paměťová sedačka řidiče, vyhřívané sedačky vpředu i vzadu, duální klimatizace, hands-free s bluetooth, vyhřívané čelní sklo s dešťovým sensorem, roletky oken na zadních sedadlech, el. sklopná zrcátka, 2 x klíč s DO a imobilizérem, obložení dekor dřeva. Vozidlo původem z ČR, nehavarováno, nelakováno, veškerá dokumentace, vždy plný autorizovaný servis, výměny olejů a filtrů, výměna oleje v Haldexu, výměna kompresoru klimatizace, nadstandardní péče, preventivní výměna rozvodového řetězu a napínáku z důvodu zabránění nákladných oprav - chrastění (instalována odolnější sada). Nová zadní náprava. Prodej z důvodu nevyužití. Elegantní a krásná limuzína, unikátní stav. Cena 250.000 Kč.
  3. Tak Bianchi Speed Stripy taky mám a při nošení používám a souhlasím s tím že ,,zatím" by tahle kapacita měla stačit.Co se týká LCRka zatím nejsem úplně rozhodnut,uvažuji právě nad 9L nebo 357.Ta 357ma by měla mít nerezový ,,horní" rám na rozdíl od 38.O něco vyšší váha pro mne není tak rozhodující a přeci jenom nerez je nerez.Mělo by se z ní nechat střílet i 38. Co mne ale zaujalo je to pouzdro s ,,kapsičkou" na nábojový pásek,mohu vědět co je to prosím za značku?Pokud bych nakonec dal přednost LCRku v revolverových rážích bylo by docela fajn ho používat. Ještě k té kapacitě,LCP mám s klasickými zásobníky,u G43 jsem si kapacitu trochu zvedl,ale je pravda že v případě nedejbože nějakého ,,konfliktu" tak státní zástupce by při použití,, větší kapacity"slintal blahem.Z důvodů pohodlnosti větší,(kapacitnější) železa prakticky netahám.Původně jsem po pořízení G43 počital s tím že LCP prodám.Po dvou letech ho stále mám a nosím,kromě CZ 92 nic pohodlnějšího neznám.
  4. Znova velký dík Harrymu,krásně rozebráno.U toho LCRka nejde ani tak o cenu krmení,jako o rychlost přebití.Devítky Lugry jsou kratší a v klipu vklouznou do válce hodně rychle,co jsem zkoušel tak proti speedloudru s 38,nebo dokonce 357 myslím je přebití o dost rychlejší.Vím že statistiky uvádí že ta kapacita by měla stačit,ale sichr je sichr. CZ P 10 C jsem měl možnost párkrát vyzkoušet,nestřílí to špatně,ale radši zůstanu u Glocků.Na co jsem tedy hodně zvědavej je Glock 46,dost by mně zajímalo co z toho bude a proč přechází na jiný systém zamykání.
  5. Děkuji Harrymu za pěkné porovnání,z mého pohledu hodně pravdivé(i když jsem nenastřílel tisícinu toho co on).Ale měl bych takový malý dotaz.Ne že bych neměl dost železa,ale v poslední době začínám uvažovat nad pořízením LCR.Nějaké revolvery by se u mne našly,ale bezkohout ještě nemám a ,,velikost"a váha jsou velkým lákadlem.Ve verzi 38 a 357 jsem s nim střílel,ale pokukuji po 9mm Luger.Vím že moje LCPčko a G43 jsou velice dobře nositelné,ale revolver je revolver. Jaký na to máte prosím názor?
  6. Na tohle je bezva kurz J.Slováčka VFR into IMC.mám dojem že jeden bude probíhat asi za měsíc.
  7. Tak to sloužit nemůžu,to by chtělo někoho z těch aerolinek. Tady je ten nešťastnej čmeláček. http://airspotter.eu/photos/2014/0908/38b.jpg
  8. Nechápu jak si může na předváděčku vzít do mašiny lidi,to nikdo rozumnej přece neudělá.Pokud to tedy nebyl vyhlídkovej let na jehož závěr se pilot chtěl předvést.I když ze své praxe si na pár exotů taky vzpomínám,ale na letišti jsem nebyl,tak nevím jak to probíhalo .O předpisu samozřejmě nemluvě. Co si vzpomínám tak byla jedna kraxna někde ve Francii,kdy Airbus vletěl do lesa protože letový počítač usoudil že přistávají a posádka ho nedokázala přemluvit že jen dělají průlet na nějakém leteckém dnu.A v éru byli lidé,někde na netu dokonce je video z tohohle průšvihu.
  9. To zapnutí při tasení je umožněno magnetem v pouzdře,aspoň tak to psali na nějakém americkém fóru.Mám dojem že se bavili právě o Viridianu,celkem to dává smysl,asi by stačilo malinké jazýčkové relé v těle světla.
  10. Já LCP mám asi jedno z prvních u nás.Jasně je to moc malý,blbě se to drží a dost to kope.Když vylezl Glock s G43,tak jsem si ho koupil s tím že vyzkouším a LCP prodám.No a zatím mám obojí.Na skryté nošení neznám nic lepšího než právě LCP.Jasně Glock je Glock,ale přeci jen je o ,,dostˇˇvětší.Ve vnitřním kydexu se nosí hodně dobře,ale bohužel ho díky mé postavě je trochu horší dobře schovat.Zase je možné náhradní zásobník vylepšit botkou a máte hned o 10 nábojů víc.K LCP se dá sehnat zásobník na 7,ale je dost drahej.Teď se u nás objevil LCR v ráži 9mm Luger,tak mám o čem přemejšlet,akorát že stojí 20.Ale budu se muset mírnit,trezor není nafukovací.
  11. Pro hufnora: Sci-fi serie Bill Baldwin ..Navigátor´´ Joshua Dalzelle,, Černá flotila´´ a Jack Campbell ,,Ztracená flotila´´. Nakladatelství Mladá fronta vydává serii knih o odstřelovačích za WW2,třeba ,,Na mušce lovce´´ o Josefu ,,Seppovi´´Allerbergerovi. Pro zájemce o létání nakl.Svět křídel vydalo ,,Paměti starého práškaře od Jana Juračky a druhý díl u ČSA. Cpt Jan Jurek ve stejném nakladatelství vydal svoje vzpomínky pod názvem ,,Moje dlouhá cesta v oblacích´´.Co ten chlap po emigraci dokázal a prožil je skoro neuvěřitelné. Pro letecké nadšence asi nic nového,(vzpomínky obou Janů vycházely na pokračování na webu),ale mohu oboje vřele doporučit.
  12. No on je prů.... upravené vojenské,sklopky a zásobníky.Třeba u nás v klubu by o zbraně přišlo okolo 90ti procent lidí,kromě pár lidí kteří mají jen pistole.Pokud projde návrh EK,tak jak teď vypadá.Pokud by tenhle zákon byl rychle projednán a schválen tak by mohl něco málo pomoci.
  13. Tak hodinky s 312kou známe,je to limitka CAF od Timefactors,ale není to limitka Chronomagu.Bohužel.
  14. U těchto malých zbraní doporučuji vyzkoušet ,,na vlastní ruku´´.LCP je jednoznačně ,,divočejší´´díky malé váze,ale zase spolu s rozměry nejlepší na skryté nošení.Pokud primární určení je sebeobrana a jen příležitostně střelnice,tak bych dal přednost LCP.Pro častější střílení s trochu horším skrytým nošením pak něco v 9 lugru.G43 i Shield jsou velice dobré,menší kapacita G43 se již i u nás dá řešit botkou+2,ale chce si je dobře vyzkoušet při střelbě,každá sedí v ruce trochu jinak.G42 je velice dobře ovladatelný,ale z mého pohledu o něco menší rozměry,(zase ne o moc),nevyváží méně výkonný a o dost dražší náboj.Vzhledem k dostupnosti náhradních dílů a příslušenství jsem si k LCP pořídil G43 a jsem maximálně spokojen.Pokud by se u nás dal koupit LCR 9,tak bych si ho asi pořídil,ale to hlavně proto že mám slabost pro revolvery.
×
×
  • Vytvořit...