Přejít na obsah

nooski

Členové_50
  • Příspěvky

    1 283
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele nooski

  1. Pánové klobouk dolů před vaším časem, energií a odhodláním. Mě když něco štve, tak se tomu vyhýbám. Na druhou stranu když Vám tak málo stačí k radosti, tak jsem vlastně také spokojen. Je fajn zjistit, co lidem stačí ke spokojenosti a mám upřímnou radost nad prostou lidskou spokojeností z maličkostí.
  2. nooski

    nooskiho hodinky

    @Arthur N. děkuji za slova chvály. Modré jsou klasika klasik, ale mě ty zlaťáky odjakživa připomínaly sovětskou digi hru, kterou jsem jako děcko rád hrával, takže výběr byl jasný
  3. nooski

    nooskiho hodinky

    Dnes jsem před objektiv vytáhl pár levných a malých Casio digitálek. F91 ve zlatém provedení mám už dlouho, tato barevná varianta se mi líbí stále nejvíce Displej je krásně ostrý a číslice vrhají stín, snad to bude z fotky patrné Alarm, chronograf, podsvětlení - prostě chytré hodinky Vodotěsné - nástrahy vany i hlubiny kýblu, nemluvě o sprše, zvládají s přehledem. Zlaté čudlíky A jedna černoblíá Dalším kouskem jsou A700 v super tenkém pouzdře s ostrými rysy a minerálním sklem Nakonec B640, tyhle mají modul se stejnými funkcemi jako základní géčka 5600 A navíc pěkné podsvětlení, které vydrží dokonce nějaký čas svítit
  4. nooski

    NIGHTSHOTS

    Trocha toho LED osvětlení
  5. Epesní gumu na nich nemám, ale přesto mám ty svoje zlaťáky moc rád.
  6. Ty jo, fakt z nich člověka mrazí
  7. Pánové přidávám se s nepříjemnou zkušeností s Kamasu. Na těch mých se nějak přidělává luneta. Prostě najednou jde otáčet hodně ztuha. Hodinky si moc nepořádku neužily a ani do vany je neberu, takže těsnění by mělo být v pořádku. Vždycky jsem schopen je po chvíli rozchodit korektně. Lunetu na SKX a želvách jsem měl několikrát dole a silikonem těsnění mazal, tady to dle všeho nejde snadno. Má někdo podobnou zkušenost? Díky.
  8. Fotka je naprosto v pohodě a řekl bych, že převyšuje běžný standard zde na fóru. Za ty prachy to jsou jednoznačně skvělé hodinky. Já mám hodinky rád a je jedno, jestli se jedná o Casia za 190 Kč nebo vysokou hodinařinu v ceně nemovitosti. Ostatně jsem svůj kladný vztah k hodinkám zde prezentoval v rámci několika recenzí, hromady fotek nebo jiného vlastního obsahu a nespočtu hodin, které jsem zde strávil. Ale zcela vážně říkám, že bych na pivo s některými místními fakt nešel.
  9. Ne, k hodinkám mi poslali i nějakou základní, ale ten tah je tak pohodlný, že ho nehodlám sundávat. Beru gumy obecně, třeba na želvách je fakt pohodlná a i géčka zvládnu mít na ruce bez přestávky klidně 14 dní.
  10. Já zase dávám přednost gumě před hadrou. Nesmrdí, není půl dne mokrá po kontaktu s vodou.
  11. Ty svoje jsem ještě nefotil ve vodě. Díky za nápad. Jako jeden z mála tedy přihodím pár rychlofotek k tématu. Vody se nebojí, do vany s horkou vodou je nesundávám, nebojím se o ztrátu resale value a ještě jeden postřeh k životodárné tekutině. Tohle jsou jediné hodinky, kde jsem naprosto bez problémů schopen obsluhovat lunetu i s úplně mokrýma rukama. U ostatních musím ruce usušit nebo otáčet přes triko apod.
  12. nooski

    Kola a hodinky

    1. letošní volno, bylo hezky, tak jsem vyrazil na antracitové SuSi. Když svítilo slunko bylo krásně, zpátky ale skoro hodinu pod mrakem a proti silnému severáku. Naštěstí zahrádka kousek od baráku byla zalitá sluncem a pivo správně hořké. Krásný den,
  13. Pánové díky za slova chvály, jsem rád že se to cvakání líbí. Jinak Velobel nebrat
  14. @Roman I.: z alíka mám hromadu věcí kolem kola, cyklistika mě ostatně živí, ale já třeba do práce jezdil i v zimě po tmě a v lednu a poslední věc, kterou bych chtěl řešit je nekvalitní pumpa. Když se mi zastaví hodinky, tak přijdu třeba pozdě, ale zrovna ta pumpa mě může stát klidně omrzliny nebo zdraví, takže kvalitní Lezyne to jistí @michalval díky za pochvalu, já jsem samouk samorost, takže mám zrcadlovku Nikon D3100 (nejlevnější model před 10 lety) k tomu základní setový objektiv a mezikroužky. Led osvětlení, kabelovou samospoušť nebo třeba nově i UV lampičku mám taky z alíka. Prostě naprosto lamerská a nejzákladnější výbava. Někdy přemýšlím nad opravdovým makro objektivem, který by měl podstatně lepší výsledky a pracovalo se s ním lépe, ale na to moje šmrdlání to stačí.
  15. Krásné hodinky, díky za recenzi/představení. Bezbarvý antireflex rozhodně upřednostňuji před pouťovými modrými kusy. Kvituji popsanou cestu z dálného východu, já mám díky poslednímu nákupu zkušenost jen pozitivní, ale to bylo DHL od začátku.
  16. Tak nějak jsem myslel, že tyhle debaty se vyřídí v daném vlákně, ale holt co už
  17. Takže nic užitečného z Tebe nevypadne? Hele představ si to jako hospodu, kde určitá skupina lidí má oblíbené pivo, které Tobě nechutná. Vlítneš tam na ně a začneš vykřikovat, že pijou humus? Vláken a sekcí je tu hromada, proč své snažení nezaměřit na něco, co Ti nebude pít krev?
  18. Do tohodle vlákna to sice nepatří, ale když už se tu rozjela pěkná debata... Svoje SM vnímám jako super hodinky ve všech ohledech. Invektiva na ně nepoužívám. Pohybuju se tu už dost dlouho a hlavně mám něco nakoukáno na hodinky přes objektiv. Tzv. homage jsem pořídil až letos, po téměř 12 letech fungování zde. Každopádně mě fascinuje, že mají někteří potřebu sem neustále vstupovat a plivat na všechny strany a ještě se prezentovat daným způsobem. Tzv. kopie ani ovocné plody se zde nevyskytují. Doporučuji se na to vykašlat a věnovat svou energii např. tvorbě pěkné recenze na různé hodinky, kterých je zde pořád pomálu.
  19. Dneska na pazuře, tak jsem využil 5 minut volného času a hodil je před objektiv na stůl
  20. Extra třída, jako vždy. Ale ta lumi se fotila dost blbě co? Měl jsem co dělat, aby trochu vynikla
  21. @lub co tohle? https://wrwatches.com/products/san-martin-sn056
  22. Jedny dobité SKX. Pořídil jsem jim nové obutí, tak jim to cekem sekne.
×
×
  • Vytvořit...