Přejít na obsah

bohus76

Členové_50
  • Příspěvky

    9 771
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele bohus76

  1. Řekl bych, že ostří není navařované,spiš zakalené na hamon https://www.jatagan.cz/clanek/559/jiri-pospisil-kaleni-na-vlnkovany-hamon/
  2. Také přeju Frostiemu pevné zdraví a ať mu to pořádně chodí, jezdí, zkrátka dle možností
  3. To víš,někdo musí být nejhorší Jinak mám vyjádřit poděkování za doporučení Bravecto . Prý je nejlepší,ale zkrátka tisícovka pro miláčka ( psího).
  4. Zprávu jsem Honzovi přetlumočil, napíše zde jak se věci mají.
  5. Nikdo nepotřebuje solidní kolo pro dítě?
  6. Tak už se mu hrnou objednávky z celé republiky, Rohlík by mohl závidět,rozvoz zdarma
  7. Beru česnek od bývalého kolegy z práce a ještě teď je ten loňský dobrý.
  8. Spíš to byl malý zajíček, blbě jsem to napsal. Ten pes za to nemůže. Zajiček se schovával v kytkách a měl zkrátka smůlu,no .
  9. Tak sousedčin labrador je lovec, na našem dvoře něco naháněl,my si mysleli, že myš a on si zatím ulovil králíčka,je to holt šelma ten pes
  10. Díky Marceli i Tvé paní za vyzvednutí hodinek. A chtělo by to tu dabl fotku, abychom naplnili i ten nadpis tohoto vlákna
  11. Velmi se mi líbily Marcelovy SAWC ,ale toužil jsem po svých , což se mi splnilo díky zprostředkování koupě Marcelem, za což mu dekuji. Mají pár kosmetických vad a trochu zlobil odlučovač nátahu a tak putovaly k Jarkovi do Zlína do lázní. Nyní se vrátily z lázní , a tak konečně zase šlapou jako hodinky. Také došlo ke zkrácení náramku a teď už sedí na ruce jako ulité. Přesnost jsem neměřil,ale vypadá, že jdou docela přesně v rámci pár jednotek vteřin. Teď pár fotek stavu jak došly, tak i výborné práce mistra hodináře.
  12. Napíšu jen tolik, když zkoušet,tak s hodinkama za " pár šušňů" ,teda nějaké Seika, číny , zkrátka hodinkama kde mě to nebude tolik bolet, když to " nedají" . S hodinkama za 50k je to zbytečný risk.
  13. Kluci měl bych dotaz. Prý existuje tabletka pro psa proti klíšťatům. Co je to zač, kde to sehnat,jak dlouho to účinkuje ? Díky za nasměrování.
  14. Už ty stromy začínají kvéct ( kurwa je brzo), tak nevím,zda být potěšen či naštván, nakonec to zase pomrzne
  15. OT: Berte docela by mě zajímalo,jak je to s oxidací toho paznehťáku ? U nás se čistý skoro nedá sehnat, angláni ho umí ve velmi dobré kvalitě,ale nikde není uvedeno jak dlouho se dá použít. Na kožené věci je fajn, pohory bez membrány po životnosti ( na nové bych to nedával), sedláři na sedla a podobné věci.Je mi jasné , že je to zivočišný olej, má specifickou " vůní" , ale doba použitelnosti je pro mne také velkou neznámou.
  16. Že těsní dýnko lze pochopit,ale také musí těsnit korunka a sklo. Jediná jistota je udělat tlakovou zkoušku.
  17. Díky,zatím nebudou potřeba. Jen mě zajímalo,zda se dají nějaké " podobné" šroubky průměru 2,5 mm koupit někde v obchodě ( Fabory? ).
×
×
  • Vytvořit...