Přejít na obsah

tommasini

Členové_50
  • Příspěvky

    1 518
  • Registrace

  • Přítomen

Příspěvky od uživatele tommasini

  1. před 6 hodinami, v.jirousek napsal:

    Děkuju za nabídku, ale to není pro mě. Jednak jsem o té značce v životě neslyšel a zadruhé na mě působí jako levné hodinky z poutě.

    Tyhle konkrétní se mi taky nelíbi. Ale obecně tahle značka, co jsem viděl, tak má krásné zpracování hodinek. A jedná se o renomovanou značku, jak už psal warann, možná by to chtělo ještě se trochu více rozhlížet.

    Anebo z druhé strany 🙂 : moc se nerozhlížet, koupit nějaký Tagy a zrušit účet na chronomagu.

  2.  

     

    před 1 hodinou, Humanzero napsal:

    nebo použitý první hodinky. Použitý si kup třeba Rolexky kde nedáš třeba 300t ale 180t. Kupovat použity třeba z 100 na 40 mi nedává smysl. To bych opravdu užíval a miloval nové Conquesty, které si sám ošoupeš:) 

    Uznávám, že je to tvůj názor a nijak ti ho nechci vyvracet ( a pominu ty Rolby, kde je to s cenama spíš naopak než jsi popsal)., Ale za mě zrovna u hodinek, kde právě to používání většinou znamená pár vlásečnic mi přijde naopak výhodné koupit z druhé ruky než nést ten největší propad z ceny nových hodinek. Zvlášť pokud tuším, že je budu časem chtít zase prodat. Ale je to můj názor a nikomu ho nenutím. Spíš jen jako pohled z druhé strany.

     

  3. V tom případě bych to viděl na nějaké Tissot nebo Certina. Třeba tyto níže. Jednoduché švýcary, mají nějakou WR. Můžeš je vzít ke košili i tričku. Nebo něco v tomhle duchu, žádný módní výstřelek, ale hodinky, co budeš moct nosit i jako starší a nebudeš je muset za každou cenu prodávat, protože ostudu s nimi asi neuděláš (ale ani si z toho nikdo nesedne na zadek). Prostě slušné hodinky (za mě)

    image.png.8cad74314a34e447df7ad6be48958680.png

  4. Ahoj,

    a jak je to s požadavek na stáří hodinek. mají to být nové nebo můžou být z druhé ruky?

    Píšeš, že jako dárek k 40. narozkám, ale taky uvádíš, že to budou možná startovací hodinky a časem je třeba budeš chtít prodat.

    Osobně tohle vnímám jako problém. Pokud je to jen takový jakodárek, který si pořídíš sám, tak budiž. Ale pokud by se na tom měl podílet třeba někdo z rodiny, tak následný prodej může být problematický (dilema z prodeje dárku, citová hodnota apod).

    Jestli je to spíš ten první případ, že ty narozeniny jsou taková trochu záminka, tak bych se poohlédnul po něčem tady v inzerci a pokud se ti líbily a líbí Tag Heuer, tak u toho zůstaň a pořiď něco od této značky.

     

  5. před 17 hodinami, Radek124 napsal:

    Ale že mu vymejšlení takového nesmyslu trvalo - Medveděv už druhej rok v rauši hází atomovky na západ a Putlerova paralýza došla tak daleko, že i s týmem aparátčiků mu trvalo vyblejt tak elementární lež bezmála 2 týdny... :shit:

    To mi připmnělo, jak se po odhalení, že za atentátem ve Vrběticích jsou Rusáci zavřela na 14 dní ovarová hlava, že si musí vše řádně prostudovat a pak vyslintnul ten žblept, že jako jo, ale že tam nesedí tohle a tamto. Mě na tom vždycky udivuje, kolik lidí jim po tom všem věří a šli by za nima do pekla.

  6. před 1 hodinou, African napsal:

    Ale v tom nemusíš vůbec nic hledat, jedná se o klasický velmi hustý provoz, který se tvoří před víkendy, o prázdninových turnusech atd. Já jel stejně tak teď kolem Salzburgu v levém pruhu asi hodinu, protože byl úplně plný a pravý o trochu pomalejší auta. Prostě je moc aut a dálnice to kolikrát nezvládají, ale v tom Rakousku se nenašel jedinej dement za celou tu dobu co by mě předjel pravým pruhem, u nás tě jich přejede několik. Další věc rozestupy mezi auty, to je pro nás úplně španělská vesnice....pak slyšíš na D1 do sebe nabouralo deset aut, fakt? To je ale divný 😆

    Tak jestli jedes 130 a spousta aut jak jsi psal je schopna te podjet pravym, tak ten provoz asi tak hustej nebude. Zkratka visis nesmyslne v levym a mel bys uhnout doprava. Na tom neni co vymyslet. Kdyby tam bylo tak nahusteno kamiony, tak by te asi nedokazali podjet, urcite ne ve vetsim poctu. Otazka maximalni tychlosti tady neni zcela relevantni.

×
×
  • Vytvořit...