Přejít na obsah

cizanecicicanek

Členové
  • Příspěvky

    8
  • Registrace

  • Přítomen

cizanecicicanek's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. neporizoval jsem v CR - porizoval jsem v Belgii pres internet!! Koscom mi take nabizal max 10 procent dolu za to kdyz budu mit Sphere kartu!
  2. TAK UZ JSEM NAKONEC PORIDIL - VYJEDNANA SLEVA 29% z internetove ceny treba na koscom.cz Amazon funguje i jako market place - jsou tam tedy nabidky primo od Amazonu, nebo od prodejcu, kteri to na Amazonu prodavaji. Za celou dobu jsem ale nemel s nikym/nicim problem....bral jsem veci i z Ameriky (posilal pres kancelar v NY do CR).
  3. OK, diky moc, uz jsem jim vcera posilal quote, a zatim mi dali jen full retail price (resp. jejich retail price - 2750 liber). Ebay jsem koukal snad jediny prodejce z UK, ktery mi prijde duveryhodny - eBay je podle me blesi trh faku a nahrazek!!!! Nemate jeste nekdo predstavu o celnim a danovem zatizeni dovozu z US - je mi jasne, ze to pujde pripadne kuryrem, a ten mi vse zajisti (vyplni celni prohlaseni apod. - za poplatek - na zaklade plne moci a rovnou mi strhne clo a dan). V danem pripade hodinek okolo 45 tisic? Diky moc
  4. na jakem (DE, AT, UK, US)? nejaka osobni zkusenost s nakupem znackovych hodinek na eBay?
  5. Zdravim konence jsem se rozhoupal a pujdu do TH (viz. popis); nechce se mi ale dat pres 100 koliku u Dusaka - a tak jsem se poohlizel po netu. Mate nekdo osobni zkustnost s nejakym obchodem a koupi TH? Osobne se mi zamlouva vzit to pres www.amazon.com Diky moc za info C.
  6. zrovna na ne koukam...nejsem si jen jisty tim vyrobnim cislem...(?)! Vypada to kazdopadne na dalsi fake...neni na krabici ke carreram vzdy napis carrera?
×
×
  • Vytvořit...