Přejít na obsah

Pavel Pavel

Členové
  • Příspěvky

    4
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Pavel Pavel

  1. Opravdu, hodinky na 80té výročí Havla od zbrojaře Strnada "fakt trefné"
  2. No a nebo ty věříš těm tvým hovadinám...pravda se blbě vstřebává..hlavně když za někoho kopeš a když se objeví negativní recenze tak se smaznou...což tu vidávám..ale to není můj problém..už připojte jen ty Parlamentí listy co jim patří a máte to ok..
  3. Tak jsem brouzdal pánové na alibabě a koukám že nám ty olympijské skvosty a piloty nebo jak to nazývají taky kluci superčeští asi strouhají v číně,jen zadali jinou korunku.. vzhledem k tomu kolik subverzí už vytvořili do jednoho pouzdra a přehodili pár sítotiskových číselníku,(což udělá kdejaká reklamka) tak si asi koupili 500 hodinek v čínské fabrice a tod vše .. jo cena na aliexpresu maloobchodní 23 usd..asi si nechám jedny poslat..pokud jde o strojek tak taky nic neukázali swiss qurtz tak za 3 SFR,tak nevidím co je tam teda české,jako sklo bohemia jo no ha ha.. http://www.aliexpress.com/item-img/Curren-Brand-Hot-Sport-Watches-Men-Wristwatches-Leather-Strap-Quartz-Wrist-Watches-Men-s-Clock-Male/32622649603.html?spm=2114.10010108.1000017.1.KZqU5M
  4. Značky byly zrušeny z důvodu nepoužíváni.Možná by bylo hezké,kdyby pan Helikar naskenoval rozhodnutí z jakého důvodu byly známky zrušeny a neuvaděl Vás znovu v omyl, stejně jako v ostatních jeho vyhraných bitvách.Zkuste se raději podívat na stránky UPV. http://isdv.upv.cz/portal/pls/portal/portlets.ozs.frm do znění ochranné známky napište PRIM a do Seznam výrobků a služeb 9,14 .Potom by mně zajímalo vysvětleni, proč u ochranné známky MANUFACTURE PRIM 1949 ,je napsáno Zapsaná - řízení o zrušení ,asi nějaká další vyhraná bitva.
×
×
  • Vytvořit...