Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 345
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

AKUC: Ty se ridis ostatnima? To mi ani nerikej! :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Rozhodl jsem se pro průzkum bojem a koupil žabáky z inzerce. Právě přežily iniciační sauna test a na první dobrou můžu říct, že jsou to příjemné kukačky za ty peníze:-) Nic mě na nich neuráží, jen možná zvuk lunety při otáčení, přirovnal bych ho k LHC, takže opět za ty peníze omluvitelné.

 

49c6ce66fcf6cf493626c94b5a018784.jpg

 

d355ade1259c87df0161f7460dce5c6c.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kostra: chtel bych se optat na srovnani s Davosa. Vyborna barva ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kostra: urcite, diky. Budu se tesit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kucí díky:-)

Kuncáku, na datum sere pes, kor když má člověk devatery kukačky:-)

No a srovnání s Davosou je v plánu, dej mi pár dní tano ;-)

To mi povidej, nez to u vsech doma nastavim, tak se zapotim, vlastne ho uplne nepotrebuju na hodinkach, ale stejne u mne pak hodinky bez data nevydrzi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jako ex-majitel zelených nodatů, bůhví jestli některé tu nejsou dokonce ty mé :), si dovolím pár postřehů a slov kritiky.

 

Když se oprostíme od designu, co se týče hodinek samotných, jsou imo ve skvělém poměru cena/užitná hodnota. Pouzdro velmi slušně zpracované. Ciferník i luneta mi přišly kvalitativně v pohodě. Indexy všude kde měly, tam lícovaly. Práce s korunkou v normě, lepší (jistější) jak u SKX. Chod strojku příkladný, prostě Miyota.

 

Co - alespoň na mém kusu - bylo naprosto tragické, byla spona. Tady bylo vidět, že přes nespornou inspiraci, výrobní postupy oklamat nejde. Dokonce jeden den samovolně "povolila" ve spoji, celé se to hryzlo a já hodinky pár minut nemohl sundat z ruky, byla to celkem sranda. Prodejce se k tomu ale postavil čelem a poslal mi novou, dokonce skoro s půlkou dílků tahu. Ten btw byl z kategorie "jakžtakž", opracování slušné, ale byl takový nijaký a vrzal. Co bylo nakonec asi nejhorší bylo vrtání otvorů v pouzdře pro stěžejky - bylo to tak naknop, že při snaze znovu nasadit tah po hrátkách s řemeny, toto se stalo skoro nemožným ; stěžejky ne a ne zaskočit do pouzdra. Vyvztekal jsem se u toho hodně dobře, asi jako při výměně tahu za řemen u GMTc :D

 

Kolem a kolem, za mě rozhodně super koupě za ty lowe, mohou se imo měřit s o pár tisícovek dražšími kousky. Ale tah se sponou bych rovnou hodil do šrotu, převrtal otvory v pouzdře a pořídil jim nějaký "echt roládový" superoyster.

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...