Přejít na obsah

Nová limitovaná edice - Václav Havel


Doporučené příspěvky

No, ja teda V.H. nemusim a nikdy jsem nepatril mezi jeho fanousky a omldlevajici obdivovatele, ale to co pises, je fakt kktina. A navic, na cem se dnes nevydelava? Karel IV. asi taky nema potuchy o tom, ze ma na svete hodinky, ovsem jsou vyznamne osobnosti, ktere si zaslouzi mit nejaky odkaz, ja sice Havla nemusel a je kolem nej zbytecna hysterie, ale co se mu neda uprit je fakt, ze ve svete nam udelal veskrze dobrou vizitku a je respektovany. A i kdyby to nebyl vyrobek urceny k charitarivnim ucelum, tak Ti asi muze bejt jedno, kdo na tom bude profitovat, tyhle kecy o tom, kdo na tom vydela jsou vskutku k nicemu a nejsou na miste. Srovnavat tuto edici s odkazem na nejake Maovy prasivky je bud dost blbej vtip nebo provokace.

 

Paklize jde o hodinky, jako takove libi se mi ty od Eltonu, "znacku MPM" uz jen kvuli tomu, jake hruzy prodavaji a kde probiha vyroba vubec neuznavam.

 

Že se namáháš to JNJ vysvětlovat, dělá podle mne obojí, blbou provokaci.

Myslím, že Karlos úplně nedocenil to slůvko "neuznávám" - já taky neuznávám MPM jako výrobce hodinek kvůli tomu, jaký prodává, ale uznávám jeho právo na existenci, na výdělek a dokonce jsem nucen uznat i jeho právo na značku prim. :)

Upraveno uživatelem cigi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 127
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Samozřejmě, jak s tebou někdo nesouhlasí, tak jde hned o provokaci a ještě blbou. Zjevně patříš k lidem, kteří ve svém narcismu úplně zapomínají, že nejsou na světě sami :D

 

Rodriguez: Že se na něčem vydělává neznamená, že tomu musím fandit. A v případě hodinek V.H. bohužel vůbec nejde o to, jestli on sám někde udělal dobrou vizitku nebo ne - v tom je ten zásadní problém. Je to na úrovni hodinek s Elvisem, s Mickey Mouse apod. Někdo tam ve snaze po vlastním obohacení užije známou osobnost nebo postavu, ale to nic nevypovídá o té osobnosti nebo postavě jako takové. Je to prostě obyčejný kýč. Dál už to řešit nebudu, když se někomu toto líbí, ať si koupí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

počkej to je vtip ne ? za 450 ? to by si koupil jenom idiot :-d, hele Karle mám možnost si koupit Pateky a nebo Primky s podpisem a srdíčkem .... hele Karle a ty nad něčím přemejšlíš ... :-d

 

to je ještě horší jak Phaeton od VW .... ten byl alespoň pravda kvalitní výrobek

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...