Přejít na obsah

Přeleštění plexi - pomoc


Doporučené příspěvky

Zdravím,

 

hrozně rád nosím svoje Oris Big Crown Pointer Date, kupovaný tady na fóru, a bohužel je to na jejich plexi vidět. Když jsem byl nedávno v Koscomu, zeptal jsem se, jak je to s přeleštěním, a bylo mi řečeno, že se to nedělá, protože by potom sklíčko zešedlo. Když jsem se zeptal na výměnu, řekl mi pán cenu, která se mi zdála kapku přestřelená. Ale nebyl moc konkrétní a já jsem zrovna neměl čas to řešit.

 

Nicméně se mi jeho odpověď nezdála. Plexi např. na Speedmasterech se nechává přeleštit běžně, ne? Proč by to nemělo jít u Orisek?

 

Mám se zkusit se zeptat někde jinde? Sehnat Polywatch ubrousek a přešmrdlat to doma na koleni? Krajní možnost je objednat nový sklíčko (na což určitě v nějaký fázi taky dojde), ale to se mi zatím nechce. Dokonce jsem koketoval i s myšlenkou vyměnit plexi za safír, ale pár lidí na WUS apod. to už zkoušelo a ničeho nedosáhli. Navíc už jsem se smířil s tím, že do práce, kde moje hodinky dostávají nejvíc zabrat, je nosit nebudu. Tak snad tady někdo má v tomhle ohledu zkušenosti a poradí mi.

 

Přikládám fotku pro ilustraci.

post-31146-0-25051500-1475697740_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/78601-leštění-sklíček/

 

U tvojeho kousku bude problém ošetřit (oblepit) lunetu okolo sklíčka. Přečti si vlákno ale zvládneš to určitě i sám doma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No smirek je dost invazivní technika.

Na většině pump mají pastu na staré laky a škrábance.  Sheron.

Tam je v návodu psané že je to použitelné na umělá skla na helmách.  Já tím leštím jak hodinky tak sklo.  Ten plast ty škrábance snad přitahuje.

Když to nepomůže tak to vypatláš na auto.  Stojí to do kila.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

×
×
  • Vytvořit...