DadB Posted October 6, 2016 Report Share Posted October 6, 2016 (edited) Dorazila další vlna chronozávislosti a tentokrát padlo moje oko na tyhle Hamiltony PVD Rose gold, velmi rozumných 40mm v průměru a ještě příjemnějších 7mm na výšku. Zlaté tu ve sbírce ještě nemám, takže prostě jen tak, pro radost a pro asi opravdu jen občasné nošení.A navíc vypadají tak trochu jako Pateky pro chudé :-)Co myslíte? Edited October 6, 2016 by DadB Link to comment Share on other sites More sharing options...
LovecK Posted October 6, 2016 Report Share Posted October 6, 2016 Myslim, ze jako PP nevypadaji, spis jako Primky... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ondralbc Posted October 7, 2016 Report Share Posted October 7, 2016 Mne se nahodou na prvni pohled libi ... za ty prachy supr hodinky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HondzaX Posted October 7, 2016 Report Share Posted October 7, 2016 Ze mne moc povedený kousek, a to jak rozměry, tak i vzhledem. Dobrá volba, gratuluji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DadB Posted October 8, 2016 Author Report Share Posted October 8, 2016 Až si příště budu chtít něco koupit, koupím si je hned. Mám je už pár dní v košíku, ještě ráno v pohodě a teď večer jsou najednou o 60 ? dražší. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts