Přejít na obsah

Nebaví mě nosit drahé hodinky


Josef01

Doporučené příspěvky

Bohužel se mi ani nechce nějaké další kupovat, nějak zmizelo to kouzlo těšit se na nové, nebo nosit ty oblíbené, kurňa asi fakt nějaká depka.

moja babka tymto stavom hovorievala "uz nevie co od dobroty". U vas sa tomu hovori tusim "uz nevi co roupama delat". Asi ti je moc dobre :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 96
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Návštěvník YPO

vlákno vo hovně ... vod josefa to považuju jako povzdech nad investicí, kterou chtěl třeba i užívat, ale furt to bere jako investici, takže je z užívání prd .... stejný jako když si koupíš kilo zlata .... vobčas se na něj podíváš a řekneš si "hmmm kilo zlata" .... a vlastně hovno .... žádnej zážitek .... máš jenom to posraný kilo zlata 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No myslím si, že povzdechuje zbytečně..... kilo zlata se nekupuje pro zážitek, ale pro strýčka příhodu pokud máš dosti velké rezervy. To stejné platí o plném trezoru hodinek u Pepy.... věřím že každé si aspoň jednou nasadil.  ;) nebo? přiznej se  :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dospěl jsi k cíli. Ostatní jsou teprve na cestě. Blahoslavenej ten, kdo dokáže tu cestu zkrátit, protože stojí spoustu peněz,  času a starostí. Mě teď víc baví vzkřísit vrak nějakých zajímavých vintážek, které mají za sebou dlouhej život a něco pamatují, než nový hodinky třeba za 200 kilo. To jejich určitý charisma je k nezaplacení, ale je to jen můj subjektivní pocit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A pak že je fajn mít prachy. To je konec všech radostí. Jakmile člověk nemusíš na nic šetřit a má možnosti si koupit cokoliv, nebo alespoň téměř vše, je konec  :frusty: . Pak si může dělat radost nanejvýše postupným rozdáváním všeho co nabyl. Navíc, rakev nemá kapsy a do plechovky si to taky nevezme. Jestli je to cihla zlata, hodinky nebo bouráky, to je fuk. Většina manželek to nechápe, ale co s nimi naděláme.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.


×
×
  • Vytvořit...