Přejít na obsah

Daemonovo Time is Life


Daemonultimate

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 2,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 1 minutou, Michal93 napsal:

To jsou nádherný ...

Na ruku? To už by byla jen otázka vkusu a hloubky kapsy. Ponechme tuto otázku zatím otevřenou, nebo se z toho zcela zbytečně zblázníme. :) Zatím Alfa, Fiat a Wardi super kombinace ;)

Právě teď, krtenek napsal:

Děčín je pěknej...

Absolutní souhlas. Super, že dali dohromady i ten zámek. Jen dodám, že se mi líbí všude, kde zrovna jsem na vejletě nebo dovolené.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nebudeme čekat na to, až se zlepší kvalita nahrávaných fotek a popojedeme. Tentokrát se ve městě Děčíně pustíme strmou, úzkou silnicí směrem k zoologické zahradě. Ta není dnešním cílem, tak ji mineme a pokračujeme o kus dál na malé parkoviště přiléhající k restauraci zámeckých tvarů, která je v současné době v rekonstrukci. Po vystoupení z auta nás čeká již jen pár kroků k tomu, aby se nám otevřel úžasný výhled na město se zámkem jako jeho dominantou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jako Děčín hodně dobrej!:flex:

Tajně jsem doufal na nějaké fotky z přístavu. Neva, ta vyhlídka to vynahradila. Ale kdyby tě tam vítr zavál, tak máš bojový úkol: přístav a spodinu.:notworthy:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zelená a poslední jsou nej!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mido mi dalo vše, co jsem u moderních mechanických hodinek hledal i co od nich očekával. A dokonce ještě víc. Najednou jsem nenacházel smysl se posouvat kamkoli jinam. Jsem s nimi maximálně spokojený. Jenomže co dál. V práci i na častých výpravách  by se mi hodily hodinky s absolutní přesností a zároveň vyšší odlností. V takovém případě se automaticky nabízejí hodinky Casio, řada G-Shock. Malinko jsem se do problematiky tohoto typu hodinek zavrtal, abych zjistil, že je to velmi podobné jako v mechanických hodinkách. Absolutní dokonalost blížící se představám neexistuje. Ručičkové modely jsem vyškrtl rovnou. Ručičky mám v mechanikách a u outdoorových hodinek nechci řešit jejich případnou kalibraci a naopak chci co nejvíce eliminovat vliv magnetického pole. Takže ve výběru zůstaly pouze modely v digitální podobě. Druhým parametrem byla přesnost a bezúdržbovost. Nabízí se radiocontroll, ale doba již pokročila, takže i hodinky s GPS. A protože v těchto věcech jsem rád maximalista, chtěl jsem právě GPS. Po ujasnění těchto základních požadavků se výběr velmi zúžil. Maximum odolnosti, maximum technologie a velmi vysoká hranice moderních materiálů. A byl tu finalista.

 U Démona nastává nová doba. Řada Master of G přichází s modelem GPR-B1000-1ER. A s ním jedno z nej zabezpečením proti nárazům, písku, bahnu, vodě, teplotě a mrazu, které je vůbec u hodinek možné v kombinaci s navigací jako třešinkou na dortu  všech možných funkcí ukrytých pod antireflexním safírovým sklíčkem. Hodinky včetně navigace jsou napájeny světlem, které přeměňují na elektrickou energii. V tomto ohledu zůstanou jedinečnými již na vždy. Jsou první, které díky novému MIP displeji ( Memory in Pixel) dokáží hospodařit se sluneční energií tak, že vystačí i pro GPS navigaci. Podrobnější popis zase příště a fotky budou samozřejmě přibývat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...