Přejít na obsah

Daemonovo Time is Life


Daemonultimate

Doporučené příspěvky

:) díky za komenty kolegové. Na Mida nedám dopustit, jsou to skvělé hodinky za skvělou cenu. Celkově už jsem byl z mechanik nějak unavenej. Hlavně střídání hodinek mne přestalo bavit a potřeboval jsem nějakej restart. Do toho se připletl Tano a naše vzájemná komunikace. Kopal jsem za mechaniky statečně, pak přišel zlom a myšlenka, proč to nezkusit. V tu chvíli by mne ani nenapadlo, že to s mojim hodinkovym světem tak zamává. A zamávalo ještě víc, než by kdokoli čekal. Na oltář padla i pro mne tak dokonalá Mida a já mohu být konečně owg s hodinkami, které přesně kopírují můj životní styl. Našel jsem svůj klid a mohu ho přát každému na tomto fóru. To nijak neovlivní mou aktivitu zde, bohužel :) nebo i bohudík ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 2,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Správné seřízení řemínku je nutnost, úplně s Tebou souhlasím. V tom mám výhodu nevýhodu. Nosím hodinky dost navolno kvůli tomu jak mi otéká ruka. Je schopna udělat až +3cm z 19 na 22. V tom byla super ta spona s posuvem bez sundání hodinek z ruky.

Jooo, najít Ecoradiovky ve velikostch co píšeš určitě není lehký k tomu, aby se Ti i líbily. Většina z nich je větších. Takovej asijskej paradox. Maj tam ve většině případů ručičky jak špejličky a hodinky dělaj pro zápasníky Sumo :) Ten můj vybranej kousek má průměr 60, pro spoustu lidí úplně nepředstavitelný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsem z toho zklamaný, tak krásný hodinky jako jsou Mida 600, a ty jsi je střelil a ještě takhle pod cenou. No je to tvá věc, třeba taky někdy prodám. To nikdy nevíš , ale po roce. Jsem zvědavý co bude dál, mechaniky ti nedají spát uvidíš. Náčelníkem zůstáváš .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nene, tano uz take nema zajem o mechaniky. Co s nima?:D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Géčka mají něco do sebe. Fandím Ti! Už jsem se k tomu několikrát odhodlal, ne tada tak striktně jako Ty, ale nikdy mi to dlouho nevydrželo. Možná, že ta striktní redukce je třeba a v mém případě určitě i absence na chronomagu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Denní hlášení: stále owg. Už si ani nepamatuju, kdy mi někdo zvenčí pochválil hodinky. A dnes chlápek povídá:,,Parádní hodinky, já se v tom vyznám, to je můj koníček." Tak jsem poděkoval s tím, že můj trochu taky...no jasně že né, vybalil jsem na něj fórum a on že ho zná. Měl jsem zkusit kozu, abych poznal jak moc, ale to už jsem se řítil dál.

IMG_20200604_154517.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zajímavé setkání. A konečně velké G v jejich prostředí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Setkání stejného druhu Tano ;)

A dnes se vrátím k zámku v Ploskovicích. Tentokrát pár obrázků interiéru a podzemí. Úvodem ale nesmí chybět nějaká ta historka.

Tenkrát v Ploskovicích ( okr. Litoměřice) pobýval i loupeživý rytíř. Muž kruté povahy a drsného chování. Mnohokrát přepadl pocestné, jezdce na koních, ba i kočáry.

Jednou, za horkého letního podvečera, projížděl Ploskovicemi kočár, v němž seděla bohatá hraběnka. Rytíř se ukryl za křovím a čekal na svou chvíli. Cesta byla v tom místě úzká, proto kočár musel jet pomaleji a právě tam loupeživý pán hraběnku přepadl. Kočího shodil z kozlíku a vyděšené ženě strhl z krku náhrdelník, sebral jí prsteny i všechny peníze, které měla u sebe. Hraběnka tenkrát rytíře proklela za jeho hříšné konání. Za prchajícím loupežníkem volala: "Bůh se ti za tvé činy odmění, tvá duše nikdy nenajde věčného klidu."

Jak pravila, tak se také stalo. Ve vysokém věku rytíř skonal a od těch dob bloudí v hodině půlnoční kolem cesty k zámku. (Pověsti 7x.cz)

 

IMG_20200530_191339.jpg

IMG_20200531_081135.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...