Přejít na obsah

Daemonovo Time is Life


Daemonultimate

Doporučené příspěvky

Ty Tvé jsou lepší. Na tech co se dáváš, bych nedal ty pidi číslíčka. To abych měl u sebe lupu, nebo si to vyfotil a pak zvětšil na displeji. V kombinaci s tím negativním displejem... Zase ta čitelnost. :D

Ten nůž, sakra to vypadá zajímavě.

 

Upraveno uživatelem tano
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 2,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

To mi chodí do mejlu a líbí se mi to. Každej den něco. Ale co s tim :)

K noži. Co se týká vystřelováků jsem kniha nepopsaná. Zašel jsem tady do Armyshopu, protože když paní nakupuje rovnováha musí bejt. Už doma jsem koukal na nějaký levný kousky z netu. A tady je měli. Na netu za 700, ten samej s dvojitým ostřím tady 350. A ten na fotce 600. To jsem chtěl a když mi to sedne, teprve půjdu do značky a kvality. Zatím mě bavěj. V kapse v poho a stále připravený k akci. Hodinky jiný neplánuju, tyhle mi prostě sedly a strašně je žeru. Takže nebudu kupovat hodinky, které nepotřebuju, ale třeba nože, který taky nepotřebuju. Ale mám z nich radost a o to jde ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hlavně se ho nebudeš bát používat. Stále nosím podobnou, možná i nižší cenovou relaci, kamkoliv a kdykoliv. Teda minimálně :D. Výhoda je..,raději nic.

Já teď řeším boty na zimu, to je paráda. :bangin:

Upraveno uživatelem tano
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já doufám, jako důkaz po dovolené pošlu Mido do světa. :rambo:

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hm, parádička! Ta poslední je top.:guitar:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak tohle bych zavedl i dnes :thumbsup_anim:. Hrůza, bych se přiznal, ještě než by začala tortura. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pekný to máš! Také nekalibruji, za tři roky co je mám, tak jsem to dělal jednou. Odchylka je minimalní, to mně nevadí.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tano, já párkrát kalibroval jednak abych si to vyzkoušel a jednak že mě baví si s tim občas zakvrdlat :)

K dovolený. Hotel Richmond Karlovy Vary byl založen v padesátých letech devatenáctého století. Pokoj jsme chytli parádní a doslova na poslední chvíli. Ve čtvrtek jsem rezervoval a v sobotu jsme nastupovali. Pokoj jsem zamluvil přímo přes recepci, kde se mi dokonce povedlo domluvit speciální nabídku.

Pokoj pro dva s balkónem. Místnost mě překvapila svou velikostí a přilehlá sociálka super. Místo balkonu jsme měli tu největší obvodovou terasu, kterou hotel může nabídnout.

Stravování. Samozřejmě jsme měli plnou penzi. Vlastní snídaně, obědy i večeře probíhaly formou hlavního chodu a bohatých švedských stolů. Nabídka byla opravdu pestrá a kvalitní. Vařili dobře, vše bylo čerstvé a naše stoly se doslova prohýbaly, až člověk litoval, že není zrovna v anabolickém procesu nabírání hmoty :)

Bazén, různý druhy saun, minerální lázně, výřivky i střídání ledové a horké vody...člověka dokáží zabavit. Lidí dokonce méně, než kapacita zvládne. Někdy se nám stalo i to, že jsme měli bazén sami pro sebe.

Parkování. Z mého pohledu je co vylepšovat. Cena není zahrnuta v ceně pokoje, tak si připravte stovku na den. Sranda. Ale ten systém. Parkovací místa nejsou nijak značena, takže dochází k nevyužitelným místům. Když odjíždíte na výlet, parkovací místo si označíte přenosnou cedulí. Když se vrátíte, cedule fuč, v lepším případě posunutá. O celej tenhle zmatek se stará jeden zaměstnanec.

S pobytem jsme byli spokojeni, žádná hra na super noblesu jako v některých pětihvězdách, ale příjemný prostředí pro pracující lidi. Klidně to dáme kdykoliv znovu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...