Daemonultimate Odesláno 25. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2019 (upraveno) Tento příběh má však své pokračování. Rozlobený náčelník banditů Petrovský zosnoval svůj ďábelský plán pomsty. Zmíněný mlynář měl dceru Lídu. Bandita se přestrojil za bohatého kupce a začal se ucházet o její přízeň. Jednoho dne se mu Lídu podařilo vylákat do okolních lesů a za pomoci svých druhů dovléci až na hrad. Tam ji chtěli zneužít a zohavit, snad i zabít. Ale jejich pomocnici se nebohé dívky zželelo a pomohla ji k útěku. Lída si cestu z hradu značila sypáním hrachu, aby dobře nalezla i cestu zpět. Doma vše vyprávěla otci a ten obešel s prosbou o pomoc okolní hrady včetně Mělníka. Pod vedením Lídy, která jim ukazovala cestu se dostali až do samotného sídla banditů, kde vypukl nelítostný boj. Bandité podléhali přesile, ale ještě dříve než na ně došlo na Lidku. Během boje se k ní dostal sám Petrovský a nelítostně ji proklál svým mečem. Teprve potom byl zajat a popraven. Na místě kde byla dívka probodena se prý dodnes objevuje krvavá skvrna. Upraveno 25. června 2019 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 25. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2019 To stále ještě není konec. Oba příběhy, o kterých jsem vám tu povyprávěl spolu souvisí.Bandita Petrovský byl po své popravě odsouzen k daleko horšímu trestu. K trestu nekonečného střežení pokladu a strašení lidí. Ano, hádáte správně, on je oním černým myslivcem.A teď je již čas na kávu a odjezd domů dříve, než začne nějaká ta bouřka.Kdo dočetl, snad nelituje a já děkuji za vaši pozornost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 25. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2019 Není podklad jako poklad a td, dřív než dokážu najít všechny chyby v telefonu, editace mě odtroubí a konec. Snad až na Karlose budete schovívaví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 25. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2019 Huste povesti, tohle se ti fakt moc povedlo.Mido jsou peckovni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 25. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2019 Díky Tano, ale jsem i tak nenapravitelnej. Hned tam naperu schovivavi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 26. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2019 Hezký výlet, to už je dlouhá doba co jsem tam byl. Díky za vzpomínky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 26. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2019 Perfektní příběh. Dovolím si tady nehodinkově připomenout skvělou knihu vydanou v nakladatelství Paseka. Možná je dneska na trhu něco lepšího, ale v té době byla ta kniha naprostý zázrak. Léta jsem podle toho plánoval výlety. https://www.paseka.cz/martin-stejskal-labyrintem-tajemna-aneb-pruvodce-po-magickych-mistech-ceskoslovenska/produkt-3176/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 26. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2019 Díky za zájem pánové a Tobě Bandi i za pěkný tip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 27. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2019 Jsem myslel, že to bude jezdit na žáby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 29. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2019 Ja naopak slysel, ze to jezdi na maso ze lvu Peknou sobotu, pokud mozno, tak u vody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 29. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2019 Díky Tano, k vodě až tak v devět večer, místo sluníčka zas víc otravujou komáři. Francouzi jsou asi na hlavu, ruční brzda vlevo i když uprostřed je místo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 29. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2019 Chapu, z toho duvodu a mnoha dalsich jsem opustil francouzske auto. vody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 29. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2019 (upraveno) Ja to taky nafasoval jako funglovku v práci, po skoro třech milionech kilometrech mam poprvé auto ze země žabožroutů, mne by ani nenapadlo se tím směrem divat. Upraveno 29. června 2019 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 29. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2019 Konečně taky nějaký to koupání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 30. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2019 To jsi byl na Lhote? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 30. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2019 To jsi byl na Lhote? Jezdíme jenom tam. Super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 30. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2019 Tak to chapu, jsi to fotil z nuda plaze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 30. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2019 Touhle dobou co já tam jezdim, je úplně jedno odkud, tentokrát 21.30 až přes půlnoc. Koupání super, jen ty komáři tu mojí nulku moc rádi mlsaj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 5. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2019 Dnes jsme vyrazili na vyhlídky z Bohnického sídliště a ke studánce Bendovka. Tu jsem si představoval trochu jinak, navíc potok, který z ní má pokračovat, je prakticky vyschlý. Ale i tak, hezké odpoledne a zase trochu jiné pohledy na Prahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 5. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se