Přejít na obsah

Kohojinýho vlákno


kdojinej

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 156
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Máš to tady pěkně sepsané s parádníma fotkama. Vyzkoušel si už dost zajímavých kousků, to se mně asi nikdy nepoštěstí, protože já kupuju jen při různých významnějších příležitostech (aspoň trochu doma obhajitelný nákup :mummy:), takže mám samé nafurt a tím pádem jen hromadím :frusty:, což se vylučuje s tím pořád něco točit dokola. Ty ML chrono a oblekovky FC jsou perfektní, mám rád tento styl. Tak zvesela do dalších akvizic :).   

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No jsou to takové ty obligátní příležitosti (děcka, svatba, narozky..), kdy nějak můžu trochu rozumně zdůvodnit, že bych si mohl pořídit nové hodinky. Bohužel každý pro to nemá pochopení a každý vybojovaný nákup je úspěch :clap: . V investovaných pěnězích se taky raději držím při zemi. Škoda, že chronobundus naplno nepropukl dřív, když jsem se ještě nemusel na nikoho ohlížet, mohl sem něco stihnout protočit. Slovo hromadit je teda trochu zavádějící, mám momentálně pouze 4 (slovy čtyři) kusy. Moje prvničky jsou už dříve pořízené modré Certina DS podium automatic, pak první :baby: a pořídil jsem si Orient Star retrograde v černé, pak svajbové Hamilton intramatic 38mm ve stříbrné na kůži a naposledy modré želvy jako připomínku toho, že máme společný rok uvedení na trh a letos to byly kulatiny :). Oč míň toho mám, o to dýl mně vždy trvá výběr, aby to nebylo jen momentální vzplanutí, pod půl roku nikdy nejdu :sweatdrop:. Momentálně už zase přes půl roku vybírám, na asi dlouho, poslední kus (bo druhé :baby:). Pak už sem budu asi enom chodit slintat... :wallbash:      

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

taky jen hromadím.Poměrně rychle , tak nevím jestli časem nebudu prodávat. Nicméně to závislácké točení hodinek , kdy koupím a než stačím rozmyslet co napíšu do chlubícího vlákna , začnu skládat text vlákna prodejního , to je mi hodně cizí a před sebou samým neobhajitelné.

Tak Ti fandím abys dobře vybral poslední kus.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...

kdojinej: ta posledni fotka je husta, by se Te i bal potkat na ulici :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 

Kdyz jdu z prace, tak je ta tvoje obava na miste.. :)

Tak to je jasny, libi se mi tento styl fotek, byt to nedokazu. Palec hore.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...