Jump to content

Přesnost quartz

odjinud

Recommended Posts

• 2 weeks later...

Musím se sem také připojit. Tyhle hodinky GFF (Gianfraco Ferré) jsem kupoval před mnoha lety na Aukru asi za 700 Kč. Údajně v nich měl být strojek Seiko. Hodinář do nich koukal lupou a viděl tam prý SIKO. 😊 Nejspíš nějaký padělek. Nicméně přesnost těchto hodinek je +1 sekunda za měsíc, někdy i lepší.

20211125_084418.jpg

• 4 months later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

moje najpresnejšie CERTINA ,,,Certina  DS /koritnačka na viečku/ bola a je užastna značka , kvalitne hodinky za dobru cenu najme Quatzove , moje najpresnejšie hodinky  Certina DS-4 Quartz 37 mm priemer, Black Dial Men's Watch C022.410.11.050.00 ,, Strojček: ETA E64.111 - 8 jew. precidrive s presnostou + 2 sec. mesačne ! Tieto sa dávali aj do Omega Aqatera Q,Maju minutovu ručičku špičatu a dobre sa odčítava poloha voči celej minuty , sekundovka je tiež dlha , dobre čitatelny cely cifernik s arabskymi veľkymi čislami , vodotesne 100m , su pomerne lahke 90g , jemny kovovy renienok

+hDSC08507.JPG

• 1 month later...
před 10 hodinami, Olan napsal:

Festina 20360/1, za měsíc +2 vteřiny. ((každý kohout chválí své slepice, takže za mě "dobrý"🤭))

IMG_20220505_110214.jpg

Mám stejnou zkušenost. Starý Festiny, nevím co v nich je, jdou líp +2 vteřiny než Miyota 6S21 a upravená Ronda 8040.N v Alpinách +4 vteřiny🙄

Edited by MacBaren

před 39 minutami, Melly napsal:

Já mám s GS SBGN003 0s od změny času

Proc od zmeny casu? Vzdyt preci jen posunes hodinovou rucku o hodku bez hackingu sekundovky...

Proto tam mám u SBGN001 měřené období dlouhé 453 dní.

Edited by Dantechno

• 2 months later...
  • 1 month later...
  • 4 months later...